Hoe en waarom je personeel verrassen met Zeg het met Duiten

In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds competitiever wordt, is het vinden van manieren om je personeel te waarderen en te motiveren belangrijker dan ooit. Het verrassen van je personeel gaat niet alleen over het geven van cadeaus; het gaat om het erkennen van hun harde werk en inzet. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet waarom je personeel verrassen zo belangrijk is en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

 

Waarom je personeel verrassen?

Het tonen van waardering aan je personeel, door ze bijvoorbeeld te verrassen, is een fundamentele pijler voor het opbouwen van een sterke, productieve en positieve werkomgeving. Of het nu gaat om een eenvoudig dankjewel of een groots gebaar, het erkennen van de harde inspanningen van medewerkers kan een aanzienlijke impact hebben op de moraal, motivatie, en algehele bedrijfscultuur. Hieronder volgen enkele punten die laten zien waarom het belangrijk is om je personeel wel eens te verrassen:

 • Waardering tonen: Een verrassing zegt meer dan duizend woorden. Het laat je team weten dat je hun inzet ziet en waardeert met een prestatiebeloning.
 • Motivatie verhogen: Een onverwachte erkenning kan de motivatie verhogen van je personeel, wat leidt tot verbeterde prestaties.
 • Teamgeest versterken: Samen vieren creëert een gevoel van gemeenschap en verbondenheid binnen je team.
 • Retentie verbeteren: Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zijn minder snel geneigd om te vertrekken. Dit draagt bij aan een stabielere werkomgeving.

 

De 3 manieren van Zeg het met Duiten om je personeel mee te verrassen

Zeg het met Duiten heeft 3 leuke manieren om je personeel eens goed te verrassen. Wij snappen dat een beetje waardering tonen op een unieke manier echt een verschil kan maken. Hieronder leggen we de 3 manieren even in het kort uit:

 1. Geschenkenmarkt op locatie
  Organiseer een fysieke markt rechtstreeks bij het bedrijf, waar medewerkers de mogelijkheid hebben om zelf hun geschenken te kiezen uit een breed scala van cadeaus. Deze benadering maakt het mogelijk voor elk teamlid om iets te selecteren dat echt bij hun past, waardoor de waardering nog persoonlijker en betekenisvoller wordt. Een fysieke markt heeft vaak 10 kramen. Dit kan variëren afhankelijk van de grootte van het deelnemende team en de beschikbare ruimte.
 2. Online geschenkenmarkt
  Voor teams die op afstand werken, of voor kleine bedrijven biedt de online geschenkenmarkt een perfecte oplossing. Werknemers krijgen digitale ‘Duiten’ die ze kunnen gebruiken om geschenken te kiezen via ons platform. Dit zorgt voor een flexibele en inclusieve manier om je personeel te verrassen, ongeacht de fysieke locatie van de medewerkers. De gekozen cadeaus worden op locatie waar de medewerker werkt geleverd.
 3. Gepersonaliseerd geschenkenpakket
  Voor een meer gerichte benadering kan “Zeg het met Duiten” helpen bij het samenstellen van een volledig gepersonaliseerd geschenkenpakket, afgestemd op de individuele voorkeuren en behoeften van het personeel. Dit maakt elk geschenk uniek.

 

Het assortiment aan cadeaus van Zeg het met Duiten

Zeg het met Duiten blinkt uit in het aanbieden van een gevarieerd assortiment aan cadeaus die perfect zijn voor het verrassen van je personeel. Ons aanbod omvat o.a. luxe verzorgingsproducten van Janzen, bekend om hun kwaliteit en authenticiteit, die elk jaar worden aangevuld met nieuwe geurlijnen en producten. Daarnaast introduceert “Zeg het met Duiten” elk jaar nieuwe kramen om het assortiment fris en boeiend te houden, zoals de recent toegevoegde vrijetijdskraam met spelletjes, boeken en andere vrijetijdsartikelen. Of je nu op zoek bent naar iets voor persoonlijke verzorging of naar items die de vrije tijd van je personeel verrijken, “Zeg het met Duiten” biedt een breed scala aan opties om je personeel te verrassen. Klik op onderstaande knop om een greep uit ons assortiment te bekijken.

Klaar om je personeel te verrassen?

Wil je jouw personeel verrassen en zoek je naar de perfecte manier om dit te doen, maar heb je vragen of is iets nog onduidelijk? Geen zorgen, bij “Zeg het met Duiten” staan we klaar om je te helpen en mee te denken. Of je nu meer wilt weten over ons unieke assortiment aan cadeaus of advies nodig hebt over het kiezen van het juiste geschenk, ons team is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd.