Over ons

In 2011 zijn we begonnen met de nieuwe manier van kerstpakketten, namelijk het zelf-shop-kerstpakket tijdens een heuse kerstmarkt. Inmiddels organiseren wij niet alleen Kerstmarkten; ook de nieuwjaarsgeschenkenmarkt is erg populair! De geschenkenmarkt kan altijd ingezet worden, ook tijdens de zomersluiting, een zoveel jarig bestaan of bij de opening van een nieuw pand! Inmiddels hebben we naast de fysieke geschenkenmarkt ook een online geschenkenmarkt! Voor 1 of voor 1000 medewerkers, online kan het altijd! Ook wordt de online geschenkenmarkt ingezet als bonussysteem, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van een nieuwe collega, of het genereren van een bepaald doel. Naast deze geschenkmethodes weten onze klanten ons ook te vinden als het gaat om ‘bijzondere cadeaus’. We denken graag mee en gaan opzoek naar een toepasselijk en bijzonder cadeau. Denk hierbij aan Paasattenties, Zomerattenties en De dag van… attenties. Kortom er is altijd wel een moment om voor medewerkers en of relaties een duit in het zakje te doen.

Wie zijn wij?

Marianne Schlamann, bedenker, oprichter en mede eigenaar: 

“Ik zorg voor de acquisitie, klantcontact, locatiebezoeken, samenstellen van het assortiment, inkoop, planning en bedenken en uitwerken van concepten. Uiteindelijk verzorg ik samen met ons top team de uitwerking van dit alles. De online of fysieke geschenkenmarkt of (kerst-) pakketten. Het is een feestje om dit van A tot Z te mogen regelen en mensen écht blij te maken!

Bart Manders

Bart Manders, oprichter en mede eigenaar:

“Locatie-bezoeken, personeelszaken en de verzorging het gehele logistieke proces, het zijn de zaken die ik onder andere verzorg. Alle artikelen, kramen, verlichting moeten op het juiste moment op de juiste locatie worden opgebouwd én afgebouwd om weer door naar de volgende geschenkenmarkt te gaan. Hectisch, maar erg leuk om zoveel enthousiaste mensen te zien!”

Ons geweldige team bestaat uit een heleboel leuke, lieve en vooral hardwerkende dames en heren (op de foto staat slechts een deel van ons top team). Met elkaar organiseren wij voor jouw bedrijf hét evenement waar medewerkers nog lang over napraten! Zowel de fysieke markt, de online markt, de bijzondere cadeaus of de kerstpakketten!