Duit in het zakje

Doe een Duit in het zakje van de medewerkers en laat ze zelf hun geschenken uitkiezen! Op de kerstmarkt is van alles ’te koop’. Medewerkers betalen met de ontvangen Duiten en nemen direct hun cadeaus mee naar huis.

Op de Geschenkenmarkt mogen medewerkers zelf hun geschenk(en) uitkiezen. Ze betalen met de Duiten (waarde wordt bepaald door de werkgever) en nemen de geshopte cadeaus direct mee naar huis! Hoe een geschenkenmarkt er voor jouw organisatie uitziet, is afhankelijk van vele factoren: het aantal medewerkers, het te besteden bedrag, het arrangement, de locatie, het aantal kraampjes, de shoptijden, de aankleding en nog veel meer.

Er is zó veel mogelijk! We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek

Unieke momenten om een Duit in het zakje van de medewerker te doen: Kerstmarkt | Nieuwjaarsmarkt | Zoveel jarig bestaan markt | Week of dag van …markt | Zomermarkt | Winterfair.

Wij werken samen met Hierlocaties, Fort St. Gertrudis Geertruidenberg, Bovendonk in Hoeven, Orangerie in Den Bosch, Pink Orange, Artishock Events, Van der Loo Events, Nobelaer in Etten-Leur, Klok gebouw in Eindhoven, Energiehuis in Dordrecht, Theater de Kring in  Oosterhout en Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen.

Heb je zelf een locatie in gedachten? Laat het ons weten!