Hoe motiveer je medewerkers?

Er zijn genoeg redenen om je medewerkers eens extra in het zonnetje te zetten, ze te verwennen of te belonen met iets leuks voor hun harde werk. Bijvoorbeeld het behalen van een target, het aanbrengen van nieuwe collega’s of het behalen van bepaalde omzet. Maar hoe motiveer je je medewerkers hier voor? 

 

De leukste motivatie voor jouw medewerkers

Motivatie is iets van intrinsiek moet komen, vanuit de medewerker zelf. Maar kan natuurlijk wel extrinsiek gestimuleerd worden, door bijvoorbeeld de werkgever. 

Het is fijn als medewerkers zich inzetten voor jouw bedrijf. Wanneer zij een extra stap voor jou zetten, wil jij hen daar ook tegemoet in komen. Door ze daarvoor te belonen bijvoorbeeld, of door hen simpelweg een extra bedankje en blijk van waardering mee te geven. Dit kan in de vorm van een cadeau.

Zeg het met Duiten heeft een concept waarmee je dit op een leuke, verrassende, unieke manier kunt doen. Namelijk, middels een geschenkenmarkt. Deze kan op locatie plaatsvinden, maar dit kan ook online

 

Cadeaus voor motivatie

Laat jouw medewerkers zien dat jij hun goede werkinstelling gezien hebt door hun motivatie te belonen met Duiten. Jij bepaald het budget.

Je medewerkers krijgen een bepaald aantal Duiten mee waar zij de markt mee op mogen. Hiermee kunnen zij verschillende cadeaus uit kiezen, er is voor ieder wat wils! 

Voor de foodies zijn er BBQ en keukenartikelen, wijn & bier en delicatessen. Voor de beauty liefhebbers is er skincare, sieraden en home goodies. Voor de meer praktische medewerkers zijn er boeken, elektronica en duurzame cadeaus. En dat is nog niet eens alles

 

Motiveer jouw medewerkers! 

Hoe je zo’n beloningssysteem inzet om jouw medewerkers te motiveren is natuurlijk helemaal aan jezelf. Doe jij ook een duit in het zakje om jouw medewerkers te motiveren? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee.