Relatiegeschenk Pasen

Het perfecte moment om je zakenrelaties écht te verrassen met een relatiegeschenk tijdens Pasen. Bedank je contacten voor de fijne samenwerking van de afgelopen periode. Wij weten zeker dat je voor een lach op het gezicht gaat zorgen. Zeg het met Duiten heeft jarenlange ervaring met het regelen van originele en unieke (zakelijke) geschenken, zo ook relatiegeschenken tijdens Pasen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Zeg het met Duiten heeft een ruim assortiment aan relatiegeschenken voor Pasen. Denk aan chocolade delicatessen of interieur items waarmee je het huis voorjaar klaar kunt gaan maken. Bekijk het assortiment en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

De leukste relatiegeschenk voor Pasen

Voor een relatiegeschenk voor Pasen ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist is het regelen van unieke cadeaus voor de zakelijke markt. Ieder jaar doen wij ons best om de leukste paascadeaus voor jouw relaties of medewerkers te verzamelen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kies dan voor de geschenkenmarkt. Tijdens deze paasmarkt kiezen jouw medewerkers of zakenrelaties zélf een paasgeschenk uit. Origineel én duurzaam!

Tijdens de geschenkenmarkt krijgen de zakenrelaties of medewerkers een aantal Duiten waarmee ze zelf kunnen gaan shoppen. Wij spreken op voorhand een bepaald bedrag af waarmee ze cadeaus kunnen gaan uitkiezen.

Online mogelijkheden

Niet in de gelegenheid om een fysieke markt te organiseren? Geen probleem! De online geschenkenmarkt behoort ook tot een van de mogelijkheden. Tijdens dit online paasfestijn kiezen jouw medewerkers of zakenrelaties zélf een geschenk uit. Wij zorgen ervoor dat alle pakketten juist worden samengesteld en leveren deze af bij de organisatie. Alles is bespreekbaar.

Zakelijke relaties verrassen

Verras je zakenrelaties tijdens Pasen met een origineel relatiegeschenk. Of ben je op zoek naar een paasgeschenk personeel? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 11473755 of per mail via info@zeghetmetduiten.nl. Samen zorgen we voor een onvergetelijk paasgeschenk. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze ideeën pagina voor een leuk en origineel paaspresentje

Relatiegeschenk Pasen