Relatiegeschenk tijdens Pasen

Pasen is het perfecte moment om je zakenrelaties te verrassen met een relatiegeschenk. Bedank je contacten voor de fijne samenwerking van de afgelopen periode. Wij weten zeker dat je voor een lach op het gezicht gaat zorgen. Zeg het met Duiten heeft jarenlange ervaring met het regelen van originele en unieke (zakelijke) geschenken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Zeg het met Duiten heeft een ruim assortiment aan relatiegeschenken voor Pasen. Denk aan chocolade delicatessen of interieur items waarmee je het huis voorjaar klaar kunt gaan maken. Bekijk het assortiment en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

De leukste relatiegeschenken

Voor een relatiegeschenk voor Pasen ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist is het regelen van unieke cadeaus voor de zakelijke markt. Ieder jaar doen wij ons best om de leukste paascadeaus voor jouw relaties of medewerkers te verzamelen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kies dan voor de geschenkenmarkt. Tijdens deze paasmarkt kiezen jouw medewerkers of zakenrelaties zélf een paasgeschenk uit. Origineel én duurzaam!

Tijdens de geschenkenmarkt krijgen de zakenrelaties of medewerkers een aantal Duiten waarmee ze zelf kunnen gaan shoppen. Wij spreken op voorhand een bepaald bedrag af waarmee ze cadeaus kunnen gaan uitkiezen.

Online mogelijkheden

Niet in de gelegenheid om een fysieke markt te organiseren? Geen probleem! De online geschenkenmarkt behoort ook tot een van de mogelijkheden. Tijdens dit online paasfestijn kiezen jouw medewerkers of zakenrelaties zélf een geschenk uit. Wij zorgen ervoor dat alle pakketten juist worden samengesteld en leveren deze af bij de organisatie. Alles is bespreekbaar.

Niet in de gelegenheid om een fysieke markt te organiseren? Via onze online geschenkenmarkt creëer je hetzelfde duurzame effect en kunnen jouw medewerkers vanaf de bank een paasgeschenk kiezen. Wanneer alle geschenken zijn uitgekozen zorgen wij ervoor dat de pakketjes netjes geleverd worden. Dit kan bij de organisatie zelf zodat jullie er een gezamenlijk moment van kunnen maken. Dat is geen probleem en behoort tot onze mogelijkheden.

Zakelijke relaties verrassen

Verras je zaken relaties met een origineel relatiegeschenk tijdens Pasen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 11473755 of per mail via info@zeghetmetduiten.nl. Samen zorgen we voor een onvergetelijk paasgeschenk.