Kerstmarkt op locatie: Duit in het zakje

Doe een Duit in het zakje van de medewerkers en laat ze zelf hun geschenken uitkiezen! Op de kerstmarkt op locatie is van alles ’te koop’. Medewerkers betalen met de ontvangen Duiten en nemen direct hun cadeaus mee naar huis.

Een echte kerstmarkt, met echte kramen waarbij van alles ’te koop’ is! Met een zakje Duiten kiest de medewerker zelf uit wat hij of zij graag wenst, rekent af met de ontvangen Duiten en neemt het cadeau direct mee. Het jaar afsluiten met eventueel een toespraak van de directie en vooral veel gezelligheid met collega’s, een hapje en drankje en eventueel een diner of feest, maken de beleving compleet. Het kan allemaal, een kerstmarkt op locatie bij het bedrijf of bij één van de prachtige locaties waar wij mee samenwerken.

Uit onderzoek blijkt dat..

Het gevoel van waardering voor medewerkers belangrijker is dan het ontvangen van geld. Het zegt iets over de relatie tussen de werkgever en werknemer. Het geven van de juiste waardering levert dus meer op dan alleen blije medewerkers. Met name een kerstgeschenk waar aandacht aan besteed is, wordt door medewerkers goed ontvangen. Het is dus zaak om op zoek te gaan naar een origineel kerstgeschenk en hoe fijn is het dan dat medewerkers zelf hun cadeaus kunnen uitkiezen! 

Door het zelfkeuze concept, een sfeervolle kerstmarkt op locatie, is het ook nog eens duurzaam, want iedereen kiest immers zelf uit wat hij/zij graag wenst. 

Kerstmarkt op locatie