Online geschenkenmarkt

Hoe werkt het?

Medewerkers ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan de online kerstmarkt. In deze uitnodiging is ruimte voor een bedrijfsboodschap en een logo en kunnen we de uitnodiging ‘kerstig’ opmaken! In de shop kan men kiezen uit een ruim assortiment in 10 categorieën. Ook aan de ‘goede doelen’ kraam is gedacht! Kortom, de keuze is reuze!

Verras jouw medewerkers

Wil je medewerkers voor kerst hun geschenken geven. Laat ze dan in november shoppen. Wij zorgen ervoor dat de cadeaus dan voor kerst bij jullie organisatie (eventueel per vestiging) geleverd worden. Organiseer zelf een schenkmoment, bijvoorbeeld tijdens de eindejaar borrel en overhandig het zelf uitgekozen pakket aan de medewerker. 

Liever in december shoppen? Ook dat kan. Geef aan op welk moment de medewerker de uitnodiging mag ontvangen. Vaak wordt dit gekoppeld aan een kerstborrel. Na de kerstborrel heeft iedereen de uitnodiging om deel te nemen aan de online kerstmarkt in zijn mailbox. Vervolgens kan de medewerker tussen kerst en oud & nieuw (of langer) gaan shoppen. Wij leveren de pakketten in het nieuwe jaar bij de organisatie, zodat ook nu het pakket overhandigd kan worden. Dit gebeurd vaak tijdens de nieuwjaarsborrel. 

In de online geschenkenmarkt is niets met geldwaarde te vinden. Hier betaalt men met virtuele Duiten. Het aantal Duiten dat de medewerker te besteden heeft wordt uiteraard bepaald door de opdrachtgever. Nadat de medewerkers geshopt hebben gaan wij in ons magazijn de orders verzamelen, ze verpakken en voorzien van naamstickers.

Duurzaam cadeau

Niet geheel onbelangrijk is het duurzame aspect; geen ‘wat moet ik ermee’ items. Mensen kiezen namelijk wat ze zelf zouden willen! Alle informatie over de online geschenkenmarkt staat in een brochure, wil je die ontvangen? Mail ons!