Kerstpakketten checklist

Het samenstellen van een kerstpakket, daar komt best wat bij kijken. Daarom helpen we je hier graag bij. We begrijpen dat het kiezen van de juiste items voor uw medewerkers een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een checklist gemaakt om je te helpen bij het creëren van het perfecte kerstpakket. Met onze kerstpakketten checklist mis je niets en kun je zonder stress het ideale kerstpakket samenstellen dat je zoekt. Het is helemaal gratis, we staan graag voor je klaar!

Wat moet er in een kerstpakket zitten?

Het budget, een thema en iets wat bij iedere werknemer past. Allemaal aspecten wat er in een kerstpakket moet zitten. In onze checklist vind je handige tips voor kerstpakketten en een overzicht van alles wat in een kerstpakket hoort te zitten. Als je nog meer inspiratie en ideeën nodig hebt voor een kerstpakket, bekijk dan eens ons gehele assortiment.

Een kerstpakket van Zeg het met Duiten

We hopen dat onze checklist je heeft geholpen bij het samenstellen van de perfecte kerstpakketten. Heb je nog vragen over kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is het mogelijk om bij Zeg het met Duiten een kerstpakket op maat samen te stellen. Neem gerust een kijkje bij onze kerstpakketten. En als je liever je eigen personeel wilt laten kiezen, is dat ook mogelijk! Bij Zeg het met Duiten hebben we ook een online geschenkenmarkt.  Hier krijgt jouw personeel de vrijheid om hun eigen kerstpakket samen te stellen, helemaal naar hun eigen smaak en voorkeur.

ZHMD-Dozen-23