De kerstpakketten checklist

Het samenstellen van een kerstpakket, daar komt best wat bij kijken. Daarom helpen we je hier graag bij. We begrijpen dat het kiezen van de juiste items voor uw medewerkers een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een checklist samengesteld om je te helpen bij het samenstellen van het ideale kerstpakket. Zo mis je niets en stel je zonder (of met zo min mogelijk) stress hét kerstpakket waar jij naar opzoek bent samen. Gratis en voor niets, we helpen je graag!

Wat moet er in een kerspakket zitten?

Het budget, een thema en iets wat bij iedere werknemer past. Allemaal aspecten waar je rekening mee moet houden. In onze checklist vind je tips voor kerstpakketten. Hier vind je alles wat in een kerstpakket moet zitten. Ben je op zoek naar verdere input zoals ideeën voor een kerstpakket? Bekijk dan eens ons gehele assortiment.

Een kerstpakket van Zeg het met Duiten

We hopen dat deze checklist je heeft geholpen bij het samenstellen van de kerstpakketten. Heb je nog verdere vragen over kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is het ook mogelijk om een kerstpakket bij Zeg het met Duiten samen te stellen. Neem gerust een kijkje naar onze kerstpakketten. Laat je liever je eigen personeel kiezen? Dat kan! Bij Zeg het met Duiten is het mogelijk om een online geschenkenmarkt te houden. Zo kiest het personeel zijn of haar eigen kerstpakket samen