Een fysieke markt, het doet iets met het brein… Medewerkers worden hier heel gelukkig van! Lees verder wat het nog meer doet.

Een persoonlijke uitnodiging met inlogcode om medewerkers te laten shoppen Lees verder hoe het werkt.

Een echte markt, met echte kramen waarbij van alles ’te koop’ is! Met een zakje Duiten kiest de medewerker zelf uit wat hij of zij graag wenst, rekent af met de ontvangen Duiten en neemt het cadeau direct mee. Veel gezelligheid met collega’s, een hapje en drankje en eventueel een diner of feest, maken de beleving compleet. Dit kan op locatie bij het bedrijf of bij één van de prachtige locaties waar wij mee samenwerken.

UIT ONDERZOEK BLIJKT DAT…
Het gevoel van waardering voor medewerkers belangrijker is dan het ontvangen van geld. Het zegt iets over de relatie tussen de werkgever en werknemer. Het geven van de juiste waardering levert dus meer op dan alleen blije medewerkers. Met name een kerstgeschenk waar aandacht aan besteed is, wordt door medewerkers goed ontvangen. Het is dus zaak om op zoek te gaan naar een origineel kerstgeschenk en hoe fijn is het dan dat medewerkers zelf hun cadeaus kunnen uitkiezen! 

Door het zelfkeuze concept is het ook nog eens duurzaam, want iedereen kiest immers zelf uit wat hij/zij graag wenst.