Organiseer een kerstmarkt voor jouw personeel!

Wil je een keer iets anders dan een standaard, algemeen kerstpakket voor jouw personeel dit jaar? Al eens gedacht aan een kerstmarkt? Zeg het met Duiten kan dit voor je regelen! Met een ruim assortiment aan originele geschenken en een mooie locatie voor de geschenkenmarkt verrassen wij jouw team op ultieme wijze! 

Shoppen op de kerstmarkt voor alle medewerkers

Jouw personeel kan op deze kerstmarkt zelf een kerstpakket bij elkaar shoppen. Ze krijgen een aantal Duiten ter beschikking, deze worden uiteraard met jullie afgestemd. Jullie bepalen het budget. Vervolgens kunnen ze met deze Duiten de kerstmarkt op en zelf op zoek naar leuke cadeautjes die ze mee naar huis willen nemen. 

Een gezellige tijdsbesteding met collega’s en naar huis met een persoonlijk, zelf uitgekozen kerstpakket. Hiermee kun je jouw personeel duidelijk maken dat je hen waardeert! En dat is uiteindelijk waar het met kerst om draait. 

Tijdens de kerstmarkt wordt jouw personeel volledig in de watten gelegd. Een passend hapje en drankje zullen niet ontbreken waardoor het een middag of avond vol gezelligheid wordt. Iets wat de collega’s niet snel zullen vergeten. 

kerstmarkt voor bedrijven

Breed assortiment op jouw zelf georganiseerde kerstmarkt

Op deze geschenkenmarkt bieden we een breed assortiment met verschillende cadeaupakketten. Op deze manier is er voor ieder wat wils en kan jouw personeel een kerstpakket op de kerstmarkt uitzoeken waar hij of zij écht blij mee is. 

Aan de hand van het door jullie gestelde budget en het aantal werknemers wordt de hoeveelheid kramen met jullie afgestemd.

Reserveer jouw kerstmarkt vandaag! 

‘Laten we dat doen, zo’n kerstmarkt!’. Is dit nu jouw gedachte? Dat vinden wij leuk om te horen! We bekijken graag alle mogelijkheden en beschikbaarheden met je. Neem even contact met ons op.

We kijken ernaar uit om jou en jouw team te mogen ontvangen!