Dag van de Doktersassistente cadeau

Zet de doktersassistente in het zonnetje door hem of haar te verrassen met een uniek Dag van de Doktersassistente cadeau van Zeg het met Duiten. Ze verrichten dag in dag uit belangrijk werk en daar staan we natuurlijk graag bij stil. Zeg het met Duiten zorgt voor onvergetelijke cadeaus waarmee je de doktersassistente zéker gaat verrassen. Wij geven je tips waarmee dit zeker gaat lukken.

Wanneer vieren we de Dag van de Doktersassistente?

Dinsdag 5 maart 2024 staan we stil bij alle toppers die als eerste aanspreekpunt elke dag klaar staan voor de patiënten van jullie praktijk. Ze zijn de spin in het web, een blijk van waardering mag dus niet ontbreken. Uit onderzoek blijkt dat men dit veel belangrijker vindt dan het ontvangen van geld. Dus ben je nog op zoek naar een manier om jouw collega’s blij te maken? Neem contact op met Zeg het met Duiten.

Dag van de Doktersassistente cadeau tips

Met behulp van ons ruime assortiment zit er altijd een geschenk tussen wat past bij de wensen en eisen van jouw organisatie. De dag van de doktersassistente cadeau kan volledig op maat gemaakt worden. Hieronder hebben we alvast een aantal leuke cadeaus geselecteerd. Maar er is nog veel meer mogelijk! Zo kunnen we mooie pakketten samenstellen, verpakken en opsturen naar de doktersassistente of naar de praktijk. Ook kan de doktersassistente online een cadeau uitzoeken in onze online geschenkenmarkt. Wil je daar meer over weten, bel of mail ons dan gerust zodat we de demo of tijdelijke inlogcode voor de online geschenkenmarkt kunnen toesturen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, stuksprijzen en exclusief verpakking-, handling- en verzendingskosten.

Neem contact op

Zeg het met Duiten helpt je graag verder met het creëren van een unieke verrassing voor jouw team. Neem contact op voor meer informatie over de Dag van de Doktersassistente cadeaus, wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-11473755. Liever per mail contact? Ook dat is geen probleem. Stuur een mailtje naar info@zeghetmetduiten.nl. Wij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Organiseer een geschenkenmarkt

Binnenkort een feestelijke gelegenheid op de planning staan waarop je jouw medewerkers in het zonnetje wilt zetten? Organiseer een (online) geschenkenmarkt en laat jouw team zelf een geschenk uitzoeken. Onze markt is een unieke beleving die je niet snel zult vergeten. De sfeer en geschenken zorgen voor een gezellige middag of avond voor de hele organisatie. Meer weten? Wij vertellen je er alles over.