De juiste prestatiebeloning!

De juiste beloning voor de prestatie van jouw medewerkers kan moeilijk te vinden zijn. Van wat de één leuk vindt, wordt de ander misschien helemaal niet blij. Het is onmogelijk om iedereen tevreden te houden met één prestatiebeloning. Tenzij je Duiten van Zeg het met Duiten geeft als prestatieloon! 

Bij Zeg het met Duiten kun je, naar eigen budget, een aantal Duiten weggeven die degene die deze ontvangt vervolgens zelf kan uitgeven aan een cadeau naar keuze. 

Een prestatiebeloning die precies goed is

Zeg het met Duiten beschikt over een gevarieerd assortiment met voor ieder wat wils! Er is keuze van delicatessen, BBQ- en keukengerei en bier & wijn tot skincare producten, elektronica en goede doelen. Kortom, een passende prestatiebeloning voor elke medewerker. Hier kan je nooit de fout mee ingaan. Voor ieder gelegenheid een passende prestatiebeloning. 

Zoals gezegd kan iedereen met de ontvangen Duiten de vorm van hun eigen prestatiebeloning uitkiezen. Dit doen ze via onze geschenkenmarkt. De geschenkenmarkt van Zeg het met Duiten kan zowel online als op locatie. 

Laat jouw waardering voor jouw medewerkers blijken!

Uit onderzoek is gebleken dat men het gevoel van waardering belangrijker vindt dan geld. Met de geschenkenmarkt van Zeg het met Duiten als prestatieloon laat je jouw medewerkers zien dat je hen waardeert. 

Je kunt hier ook een momentje van maken door dit op locatie te organiseren. Op locatie kun je er met jouw medewerkers een hele beleving van maken. Struin langs verschillende kramen en bekijk het ruime aanbod onder het genot van een hapje en een drankje. Om vervolgens met jouw Duiten, jouw prestatiebeloning direct te innen en met een mooi geschenk naar huis te gaan. 

Meer bijzondere cadeaus

Wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf bekijken? Neem dan gerust even contact met ons op! En kijk in de tussentijd nog even verder op onze site, we hebben namelijk naast de juiste prestatiebeloning ook bijzondere cadeaus voor andere speciale gelegenheden, zoals zomercadeausrelatiegeschenken, etc.