Organiseer een online geschenkenmarkt

Medewerkers ontvangen een uitnodiging om online te shoppen. In deze uitnodiging is ruimte voor een bedrijfsboodschap en een logo. In de shop kan men kiezen uit ruim 200 artikelen in 16 categorieën. Bekijk hier ons assortiment. Ook aan de ‘goede doelen’ kraam is gedacht! Kortom, de keuze is reuze!

In de online geschenkenmarkt is niets met geldwaarde te vinden. Hier betaalt men met virtuele Duiten. Het aantal Duiten dat de medewerker te besteden heeft wordt uiteraard bepaald door de opdrachtgever. Nadat de medewerkers geshopt hebben gaan wij in ons magazijn de orders verzamelen, ze verpakken en voorzien van naamstickers.  We leveren de cadeaus in één zending bij het bedrijf, per vestiging of op een externe (feest-) locatie. Op deze manier kan het bedrijf zelf het schenkmoment bepalen; organiseer bijvoorbeeld een lunch of borrel (eventueel per afdeling). Zo creëer je zelf een moment om mensen te bedanken.

Wanneer?

De online geschenkenmarkt is altijd inzetbaar. Of het nu gaat om één medewerker of duizend medewerkers, het kan altijd!

  • Als beloningssysteem; bijvoorbeeld na het halen van een target, het aanbrengen van een nieuwe collega of het behalen van een bepaalde omzet. 
  • Als kerstpakket; medewerkers kiezen zelf hun cadeaus uit en ontvangen deze tijdens de kerstborrel.
  • Als nieuwjaarspakket; medewerkers kiezen zelf hun cadeaus en ontvangen deze tijdens de nieuwjaarsborrel.
  • Als dag van; tijdens bijvoorbeeld de Dag van de Zorg ontvangen de medewerkers hun zelf geshopte cadeaus. 

Op de online geschenkenmarkt is dus van alles ‘te koop’. Door onze jarenlange ervaring met fysieke geschenkenmarkten en nauwe samenwerkingen met onze leveranciers, denken wij een top assortiment samengesteld te hebben. Ook in de online-geschenkenmarkt gaan wij alleen voor kwalitatief goede en eerlijke producten

Niet geheel onbelangrijk is het duurzame aspect; geen ‘wat moet ik ermee’ items. Mensen kiezen namelijk wat ze zelf zouden willen!

Benieuwd hoe de online-geschenkenmarkt eruitziet? Vraag de gratis demo aan!