Unieke zomergeschenk personeel

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om te denken aan een zomercadeau voor het personeel. Een zomergeschenk is een geweldige manier om je medewerkers te laten weten dat je waardeert wat ze doen en hen te belonen voor hun harde werk. Dus wil je het personeel graag bedanken voor de goede inzet van het afgelopen halfjaar? Geef een tof geschenk in de vorm van een zomerpakket, wat direct bijdraagt aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zeg nu eerlijk, hoe leuk is het om de vakantie in te wijden met een uniek zomergeschenk?

Zeg het met Duiten heeft leuke zomergeschenk voor jouw personeel op een rijtje gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Heb je zelf een idee? Geef het aan ons door en wij gaan voor je opzoek.

Onderstaand een aantal suggesties van onze zomerpakketten. Uiteraard kan hiermee gemixt worden. Geef aan wat het budget is en wij maken, vrijblijvend een voorstel. Ook is het mogelijk om items te voorzien van een logo. De prijs van onderstaande pakketten is afhankelijk van aantallen, handling, verpakking en verzending. Liever 1 item, ook dat kan. Bel of mail ons voor meer informatie. 

De geschenken van Zeg het met Duiten

Bij het geven van een zomergeschenk aan het personeel kunnen wij je ook ondersteunen bij het organiseren van een (online) geschenkenmarkt. Hier kiest de medewerker zelf het zomergeschenk uit en kan deze direct meenemen. Nét als bij een echte markt dus. Samen maken we er een onvergetelijk moment van voor het hele team. Je leest er alles over op geschenkenmarkt pagina.

Oranje voetballen

Zakje met 4 chocolade voetballen 100 gram

Oranje flikken mix

Heerlijke oranje flikken mix 100 gram

Oranje chocolade mix

Heerlijke chocolade mix in transparant doosje 150 gram

Puzzelboekje Varia

Een puzzelboekje is altijd fijn! Tijdens een rust momentje, vakantie of onderweg

Kookboek, BBQ Birds

Jort Althuizen schrijft over de beste BBQ gerechten in dit kookboek

Kookboek, 50 x gezond en betaalbaar eten

Lekker gezond en betaalbaar koken, haal de recepten uit dit leuke kookboek

Contact en meer informatie zomergeschenk personeel

Bij Zeg het met Duiten verras je bij iedere speciale gelegenheid je personeel en relaties. Naast zomergeschenken hebben wij namelijk nog veel meer geschenken. Zo hebben we ook paasgeschenken of cadeaus voor andere speciale dagen. Denk hierbij aan een Dag van de doktersassistente. Van giftsets tot vlaggenlijnen, je vind het allemaal. Tijdens een geschenkenmarkt kiest het personeel of relatie zelf de mooiste geschenken uit. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze assortimenten pagina.

Zeg het met Duiten heeft leuke items op een rijtje gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Heb je zelf een idee? Geef het aan ons door en wij gaan voor je opzoek.

*Alle genoemde prijzen zijn stuks prijzen, zijn exclusief BTW en exclusief verpakking-, handling- en verzendingkosten. Uiteraard zijn er ook leuke combinatiepakketten te maken.