Paasgeschenk voor jouw medewerkers en/of relaties

Wil jij Pasen niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan en medewerkers en/of relaties verrassen met een cadeau? Zeg het met Duiten verzorgt en regelt een origineel paasgeschenk voor jouw personeel. We kunnen de presentjes rechtstreeks naar de collega’s thuis sturen, maar uiteraard ook naar het bedrijf (eventueel per vestiging). Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment of de mogelijkheden? Wij hebben een aantal paascadeaus voor je op een rijtje gezet.

Paascadeau tips van Zeg het met Duiten

Een blijk van waardering in de vorm van een onverwachts cadeau, het voelt goed! Medewerkers worden er blij van en dat is waarvoor wij het doen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van toffe paasgeschenken die je jouw personeel kunt geven. Wil je jouw medewerkers verrassen met een cadeau wat door de brievenbus past? Ook daar kunnen wij bij helpen. Uiteraard kunnen al deze cadeaus persoonlijk gemaakt worden door middel van een kaartje inclusief een gepersonaliseerde boodschap.

Elk cadeautje is een feestje, ook met Pasen

Met de lekkernijen van Zeg het met Duiten maak jij van elk cadeautje een feestje. Verras jouw personeel met heerlijke chocolade verrassingen waar ze samen met het hele gezin van kunnen genieten. Wij bieden verschillende pakketten aan waardoor er altijd iets bij zit wat past binnen het budget en de wensen vanuit de organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het team van Zeg het met Duiten helpt je graag verder.

Creëer gezelligheid aan tafel

Een paastafel is pas compleet wanneer deze gedekt is met feestelijke tafeldecoratie. Het vrolijke assortiment van Duni maakt ieder huis klaar voor Pasen. Samen gezellig ontbijten, brunchen, een uitgebreide lunch of luxe diner. Met deze decoratie wordt het in ieder geval een feestje. Tafelloper, paasservetten in diverse afmetingen, doosjes chocolade eitjes, flesje wijn, kaarsen, het zijn zomaar wat suggesties om cadeau te doen aan medewerkers met Pasen.

Neem contact op voor meer informatie over deze unieke Paascadeaus

De prijzen zijn afhankelijk van de aantallen, de handeling en verpakking. Informeer vrijblijvend hoe de prijzen er voor jouw organisatie uit gaan zien. Uiteraard kunnen wij je nog veel meer vertellen over de mogelijkheden van Zeg het met Duiten. Voor een Paasgeschenk voor jouw personeel ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd iets tussen wat past bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 06-11473755 of per mail via info@zeghetmetduiten.nl. Wij helpen je graag verder!

Verras je personeel en Zeg het met Duiten

Naast de paasgeschenken kunnen wij je ook ondersteunen bij het organiseren van een (online) geschenkenmarkt. Samen maken we er een onvergetelijk moment van voor het hele team. Je leest er alles over op onze website.