Paascadeau personeel en/of relaties

Wil jij Pasen niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan en medewerkers en/of relaties verrassen met een paascadeau? Zeg het met Duiten verzorgt en regelt een origineel paascadeau voor personeel en relaties. We kunnen de presentjes rechtstreeks naar de collega’s thuis sturen, maar uiteraard ook naar het bedrijf (eventueel per vestiging). Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment paascadeaus en de mogelijkheden? Wij hebben een aantal paascadeaus voor je op een rijtje gezet.

Bonbon de luxe 3

Doosje met 3 luxe bonbons Pasen 45 gram

Bonbon de luxe 7

Doosje met 7 luxe bonbons Pasen 105 gram
Paasgeschenk personeel

Bonbon de luxe 10

Doosje met 10 luxe bonbons Pasen 145 gram

Lux Paasbrood met spijs

Banketbakkers Paasbrood met spijs 260 gram

Luxe Paas-mix

Luxe Paas-mix in doosje met sleeve 250 gram

Pasen Kubus

Pasen supermix in kubus 175 gram

Paascadeau tips van Zeg het met Duiten

Een blijk van waardering in de vorm van een onverwachts paascadeau, het voelt goed! Medewerkers worden er blij van en dat is waarvoor wij het doen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van een toffe paaspresentje die je jouw personeel kunt geven. Wil je jouw medewerkers verrassen met een paascadeau wat door de brievenbus past? Ook daar kunnen wij bij helpen. Uiteraard kunnen al deze cadeaus persoonlijk gemaakt worden door middel van een kaartje inclusief een gepersonaliseerde boodschap. Een passend en persoonlijk paascadeau!

Neem contact op voor meer informatie over deze unieke paascadeaus

De prijzen van de paascadeaus zijn afhankelijk van de aantallen, de handeling en verpakking. Informeer vrijblijvend hoe de prijzen er voor jouw organisatie uit gaan zien. Uiteraard kunnen wij je nog veel meer vertellen over de mogelijkheden van Zeg het met Duiten. Voor een paaspakket personeel ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd iets tussen wat past bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 11473755 of per mail via info@zeghetmetduiten.nl. Of stel je vraag in ons contactformulier. Wij helpen je graag verder bij het vinden van een paascadeau!

Verras je personeel en Zeg het met Duiten

Naast de paascadeau kunnen wij je ook ondersteunen bij het organiseren van een (online) geschenkenmarkt. Samen maken we er een onvergetelijk moment van voor het hele team. Je leest er alles over op onze website.

Alle genoemde prijzen zijn stuks prijzen, zijn exclusief BTW en exclusief verpakking-, handling- en verzendingkosten. Uiteraard zijn er ook leuke combinatiepakketten te maken.

Voor iedere gelegenheid

Bij Zeg het met Duiten verras je bij iedere speciale gelegenheid je personeel en relaties. Naast paascadeaus hebben wij namelijk nog veel meer geschenken. Zo hebben we ook zomercadeaus of cadeaus voor andere speciale dagen. Denk hierbij aan dag van de verpleging of de dag van het werkplezier in de zorg. Van giftsets tot vlaggenlijnen, je vind het allemaal. Tijdens een geschenkenmarkt kiest het personeel of relatie zelf de mooiste geschenken uit. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze assortimenten pagina.