Paasgeschenk voor medewerkers en/of relaties

Wil jij Pasen niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan en medewerkers en/of relaties verrassen met een cadeau? Zeg het met Duiten verzorgt en regelt een origineel paasgeschenk. We kunnen de presentjes rechtstreeks naar de collega’s thuis sturen, maar uiteraard ook naar het bedrijf (eventueel per vestiging). Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment of de mogelijkheden? Wij hebben een aantal paascadeaus voor je op een rijtje gezet.

Paascadeau tips van Zeg het met Duiten

Een blijk van waardering in de vorm van een onverwachts cadeau, het voelt goed! Medewerkers worden er blij van en dat is waarvoor wij het doen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van toffe paasgeschenken die je jouw personeel kunt geven. Wil je jouw medewerkers verrassen met een cadeau wat door de brievenbus past? Ook daar kunnen wij bij helpen. Uiteraard kunnen al deze cadeaus persoonlijk gemaakt worden door middel van een kaartje inclusief een gepersonaliseerde boodschap.

Neem contact op voor meer informatie over deze unieke Paascadeaus

De prijzen zijn afhankelijk van de aantallen, de handeling en verpakking. Informeer vrijblijvend hoe de prijzen er voor jouw organisatie uit gaan zien. Uiteraard kunnen wij je nog veel meer vertellen over de mogelijkheden van Zeg het met Duiten. Voor een paasgeschenk voor jouw personeel ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd iets tussen wat past bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 11473755 of per mail via info@zeghetmetduiten.nl. Wij helpen je graag verder!

Verras je personeel en Zeg het met Duiten

Naast de paasgeschenken kunnen wij je ook ondersteunen bij het organiseren van een (online) geschenkenmarkt. Samen maken we er een onvergetelijk moment van voor het hele team. Je leest er alles over op onze website.

Alle genoemde prijzen zijn stuks prijzen, zijn exclusief BTW en exclusief verpakking-, handling- en verzendingkosten. Uiteraard zijn er ook leuke combinatiepakketten te maken.

Bloei cadeau

€ 4,12 ex BTW
Bloeikaart met bloemenzaden

Groei cadeau

€ 10,74 ex BTW
Boon met logo of spreuk

Paaseieren in giftbox large

€ 2,36 ex BTW
Chocolade paaseitjes in large box

Gouden ei

€ 2,53 ex BTW
Gouden chocolade ei

Giftbox paaseitjes en thee

€ 4,06 ex BTW
Brievenbuspakketje eitjes en thee

Giftbox met paaseitjes

€ 4,92 ex BTW
Brievenbuspakketje paaseitjes