Unieke relatiegeschenken

Een relatiegeschenk, een geschenk voor een relatie. Een relatiegeschenk is een zakelijk cadeau. Denk hierbij aan klanten, belanghebbenden, betrokkenen, vrijwilligers, partners etc.

Waarom geven we een relatiegeschenk?

Met een relatiegeschenk laat je blijken dat je je relatie met de ander waardeert. Bijvoorbeeld vanwege de fijne samenwerking, het meedenken, het luisterend oor. Maar het kan zijn dat je relatie jou verder brengt, dat ze je helpt met een probleem.

Vaak is een relatiegeschenk een onderdeel van relatiemarketing. Veel relatiegeschenken zijn voorzien van een logo. Wij vinden wel dat je daarmee (als je dat zou willen) subtiel om moet gaan. Het zou jammer zijn als je relatie het geschenk niet waardeert of wil gebruiken omdat jouw logo er (te groot en te heftig) op staat.

Wanneer geef je een relatiegeschenk?

Voor het beste effect geef je een relatiegeschenk wanneer de ander het NIET verwacht! Dus bijvoorbeeld voor een vakantie of een keer halverwege het jaar. Het effect is dan namelijk veel groter. Vaak heeft de relatie ook juist dan de tijd om het cadeau in ontvangst te nemen. Op die manier werk je nog eens extra aan je relatie en wie weet komt daar weer wat uit!

De prijs per artikel is afhankelijk van aantallen & handling. Voor meer duidelijkheid, vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard zijn er ook leuke combinatiepakketten te maken.

Oranje voetballen

Zakje met 4 chocolade voetballen 100 gram

Oranje flikken mix

Heerlijke oranje flikken mix 100 gram

Oranje chocolade mix

Heerlijke chocolade mix in transparant doosje 150 gram

Kookboek, BBQ Birds

Jort Althuizen schrijft over de beste BBQ gerechten in dit kookboek

Norlander drinkfles

Glazen drinkfles met siliconen sleeve en bamboo dop.

Joyfull moments

Prachtige giftset van Janzen in diverse geuren verkrijgbaar.