Origineel paasgeschenk

Verras jouw medewerkers of zakenrelaties dit jaar met een origineel paasgeschenk. Iets blijvends of juist een smakelijk cadeau? Zeg het met Duiten helpt je graag verder met het organiseren van deze verrassing. Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen binnen het budget. Persoonlijke boodschap toevoegen? Ook dat is geen enkel probleem! Bekijk ons uitgebreide paasassortiment of neem contact op voor meer informatie.

Complimenteer je medewerker

Jouw medewerker op een originele manier bedanken rondom Pasen? Zeg het met Duiten zorgt voor unieke geschenken voor het gewenste budget. Ga je dit jaar voor een kleinigheidje of wil je liever uitpakken? Een origineel paasgeschenk kan zeer uiteenlopend zijn. Denk aan mooie woonaccessoires zoals vaasjes om het huis helemaal voorjaar klaar te maken. Of ga toch voor een lekkernij in de vorm van chocolade bonbons.

Origineel én duurzaam

Je medewerkers liever verrassen met een origineel én duurzaam paasgeschenk? Kies in dat geval voor de geschenkenmarkt. Op deze markt krijgen de medewerkers Duiten waarmee ze zélf een (aantal) paascadeau(s) kunnen uitkiezen. Naast de gezellige sfeer ook duurzaam, want ze kiezen iets uit waar ze echt blij mee zijn. Ideaal, toch?

Niet in de gelegenheid om een fysieke markt te organiseren? Via onze online geschenkenmarkt creëer je hetzelfde duurzame effect en kunnen jouw medewerkers vanaf de bank een paasgeschenk kiezen. Wanneer alle geschenken zijn uitgekozen zorgen wij ervoor dat de pakketjes netjes geleverd worden. Dit kan bij de organisatie zelf zodat jullie er een gezamenlijk moment van kunnen maken. Dat is geen probleem en behoort tot onze mogelijkheden.

Een paasgeschenk samenstellen

Geen organisatie of collega is hetzelfde, het vinden van een passend en origineel paasgeschenk kan dus best een uitdaging zijn. Zeg het met Duiten heeft jarenlange ervaring in het organiseren van verrassingen voor jouw medewerkers of zakenrelaties. Samen gaan we op zoek naar het perfecte paascadeau binnen het budget.

Neem contact met ons op

Bij interesse kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 11473755. Vind je het gemakkelijker om een mail te sturen met je ideeën? Dan zijn we bereikbaar via info@zeghetmetduiten.nl. Wij denken graag met je mee!

Veel shopplezier!