Wie verras je?

Wie verras je met een bijzonder cadeau of geschenkenmarkt? Wie geef je een bijzonder cadeau? Dat kan natuurlijk iedereen zijn! Denk aan medewerkers maar ook aan relaties. Als bedankje, wanneer je iets te vieren hebt of gewoon iemand die ‘iets’ bijzonders verdient! Het gevolg is blije medewerkers en dit betekent stijging in loyaliteit en werkmotivatie; blije klanten betekent verstevigen band en gegarandeerde omzet.

Deelnemen aan een geschenkenmarkt voor een bedrijf kan al vanaf 1 medewerker of 1 relatie. Dit kan op een “verzamelgeschenkenmarkt”, lees hier meer over op Waar vinden geschenkenmarkten plaats? .  

Voor bedrijven vanaf 100 medewerkers verzorgen wij een geschenkenmarkt per klant. Hoe de geschenkenmarkt er uitziet is afhankelijk van vele factoren. Het seizoen, aantal personen en shoptijden zijn zomaar wat factoren die bepalen hoe de markt eruit zal zien. De geschenkenmarkt kan op locatie bij het bedrijf, bijvoorbeeld in een loods, kantine of magazijn. Heb je zelf een andere locatie in gedachte? Uiteraard kan dat ook, we denken graag mee! Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, zodat we meer kunnen vertellen over dit bijzondere concept!

Bedrijven voor wie wij eerder een geschenkenmarkt of bijzonder cadeau mochten verzorgen zijn onder andere:

“Ontzettend leuke avond gehad in Fort St. Gertrudis, een prachtige locatie in Geertruidenberg. Collega’s waren laaiend enthousiast over jullie concept. Gewoon lekker je eigen cadeaus uitzoeken in plaats van een kerstpakket ontvangen waarbij meer dan de helft van de inhoud ongebruikt/ongeopend de kast in verdwijnt. Collega’s hebben het er een maand na datum nog steeds over gehad (vooral na het bedrijfsfilmpje van jullie gezien te hebben), zeker een aanbeveling voor andere firma’s!”

Ashley Visser NewCold Breda