Waar vinden geschenkenmarkten plaats?

Waar vinden geschenkenmarkten plaats? Wij organiseren geschenkenmarkten op unieke locaties waarbij alles van A tot Z geregeld is! 

Beeld je maar eens in: je komt met je collega’s aan op een prachtige locatie, waarbij je in de verte vuurkorven ziet branden en kerstmuziek hoort. Jullie worden ontvangen door een heuse kerstman en drinken een heerlijk glaasje warme Glühwein. Binnen ontmoet je de rest van de collega’s en na de speech van de directeur krijgen jullie allemaal een zakje met Duiten en een lege shopper. Dan openen de deuren van een andere prachtig aangeklede ruimte waar een kerstmarkt is ingericht. Hier mogen jullie gaan shoppen. Er is van alles te vinden, het zal nog lastig worden om te moeten kiezen tussen zoveel moois….

Waar vinden geschenkenmarkten plaats? De unieke locaties waar wij mee samenwerken zijn onder andere Fort St. Gertrudis, Jaiselings Royal Palace, Nieuwe Nobelaer, Hotel de Reiskoffer, Klokgebouw, Golfpark de Turfvaert  en het NAC Stadion. Het arrangement, entertainment, aankleding en nog veel meer kan door deze unieke locaties verzorgd worden. Maak je liever gebruik van een andere locatie, of wil je een markt in een eigen bedrijfsgebouw? Natuurlijk is dat ook mogelijk! 

Een geschenkenmarkt voor één bedrijf of organisatie is al mogelijk vanaf 100 personen*. Maar wat nu als je minder dan 100 medewerkers hebt? Uiteraard willen wij ook bedrijven met minder medewerkers een geschenkenmarkt bieden. Je kunt dan als bedrijf of organisatie aansluiten bij één van de verzamelmarkten of op de online geschenkenmarkt. Deze verzamelmarkten organiseren we op prachtige locaties. 

Agenda 2021

15-12-2021 Fort St. Gertrudis Geertruidenberg

16-12-2021 Fort St. Gertrudis Geertruidenberg

17-12-2021 Fort St. Gertrudis Geertruidenberg

* Hoe de geschenkenmarkt er voor jouw organisatie uitziet is afhankelijk van vele factoren. Het aantal medewerkers, de waarde van de Duiten, locatie, shoptijden, catering, aankleding, seizoen en nog veel meer. Er is zoveel mogelijk. We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Wij denken graag mee over een passend evenement. Alle markten vinden plaats op basis van beschikbaarheid en reservering! Bel of mail ons voor meer informatie.

“Zeg het met Duiten verzorgde voor Nieuwe Nobelaer een prachtige kerstmarkt op locatie waar medewerkers naar eigen wens een cadeaupakket kunnen shoppen / samenstellen. Het aanbod wordt in overleg samengesteld zodat er voor ieder wat wils aanwezig is. De samenwerking is uitermate flexibel en erg prettig. Een echte aanrader als je eens een origineel kerstgeschenk wilt geven!”

Colinda Vergouwen, Adjunct Directeur Nieuwe Nobelaer