Originele kerstpakketten

Kerst is traditiegetrouw hét moment om uit te spreken hoe belangrijk je medewerkers en relaties voor je zijn. Hoe kun je dit nu beter doen dan met een bijzonder kerstpakket van Zeg het met Duiten? Onze kerstpakketten bestaan uit de leukste kerstgeschenken voor jouw personeel. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers het gevoel van waardering nog belangrijker vinden dan het ontvangen van geld. Een leuke kerstattentie is een mooie blijk van waardering.

Een kerstpakket samenstellen

Ieder jaar is het voor veel ondernemers weer een hele opgave om een leuk kerstpakket uit te kiezen voor het personeel. Je wilt uiteraard wel dat het geschenk in de smaak valt! Het zou zonde zijn als je iets uitdeelt, waar vervolgens niemand gebruik van maakt. De grote vraag is natuurlijk: hoe ga je het kerstpakket samenstellen? Ga je voor veel of voor lekkere producten? Of voor allebei? En kies je dan voor etenswaar of voor producten in huis? Ons advies: kijk naar je medewerkers! Geen enkel bedrijf is hetzelfde en dat geldt ook voor het personeel. Een combinatie tussen lekkere producten en leuke gebruikersitems wordt door personeel vaak ontzettend leuk gevonden. Daarnaast wordt het ook gewaardeerd als je het als bedrijf wat persoonlijker maakt. Schrijf een mooie boodschap voor je medewerkers en voeg deze toe aan het pakket.

Originele ideeën voor je kerstpakket

Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een aantal kerstpakketten voor je samengesteld. Je kunt kiezen uit verschillende thema pakketten. Wil je weten hoe een kerstpakket er voor jullie medewerkers uit kan zien? Geef dan aan ons door welke thema’s geschikt zouden zijn en het te besteden budget. Je ontvangt dan van ons een uitgewerkt voorstel. Neem gerust contact met ons op!

Als je het lastig vindt een keuze te maken voor je personeel, kun je er ook nog voor kiezen om je personeel zelf kerstpakket te laten samenstellen op de online geschenkenmarkt. Het leuke hieraan is dat iedereen met zelf uitgekozen en andere producten naar huis gaat. Daarnaast is dit ook nog eens een duurzame optie: iedereen kiest producten die ze zeker gaan gebruiken. Zo wordt er niets verspild.