Kerstcadeau personeel

Zet jij je personeel dit jaar ook weer in het zonnetje met een leuk kerstcadeau? Ieder jaar wordt het moeilijker om een uniek geschenk te vinden. Maar een kerstcadeau kan meer voor jouw team betekenen dan je denkt. Het versterkt namelijk de relatie tussen werkgever en werknemer en heeft een positieve invloed op de motivatie van je medewerkers. Denk daarom goed na over welk kerstcadeau jij je personeel gaat geven dit jaar. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Iedere medewerker zijn eigen kerstcadeau

Smaken verschillen. Het kan daarom lastig zijn om een geschikt kerstcadeau te vinden voor iedereen. Onze geschenkenmarkt biedt hiervoor de oplossing. Op de geschenkenmarkt kan het personeel zelf hun kerstcadeaus uitzoeken. Dit kan zowel offline als online. Het leuke van de markt op locatie is dat je personeel hun kerstcadeaus direct mee naar huis kunnen nemen. Wij werken samen met verschillende locaties waar de markt gehouden kan worden en passen het aan naar jouw wensen. Op de online geschenkenmarkt kan jouw collega eenvoudig neuzen tussen allerlei leuke en unieke kerstcadeaus. Ze hebben de keuze uit ruim 200 artikelen in 16 categorieën. Zo weet je zeker dat er voor jouw personeel iets leuks tussen zit.

Kerstpakketten met mooie kerstcadeaus

Naast onze geschenkenmarkt hebben we ook verschillende samengestelde kerstpakketten in verschillende thema’s. De pakketten bevatten verschillende kerstcadeaus voor jouw personeel; zowel lekkere producten als leuke gebruikers items. Wil je graag wat kerstcadeaus uit het pakket aanpassen zodat het helemaal past bij jouw team? Geen probleem! Laat het ons weten en wij werken een voorstel voor je uit. Maak je pakket nog extra voordelig door een mooie boodschap te schrijven voor je medewerkers en deze toe te voegen aan het pakket.

Wij helpen je graag!

Wil je graag een van onze kerstpakketten aanpassen? Ontvang je graag de gratis demo van onze online Geschenkenmarkt? Of heb je een andere vraag over het vinden van de juiste kerstcadeaus voor jouw personeel? Neem gerust contact met ons op!