Zomercadeau personeel

Een zomercadeau voor jouw personeel, dat verdienen ze. Hebben jouw medewerkers ook zo hard gewerkt deze eerste helft van het jaar en wil je ze hiervoor bedanken? Geef een tof cadeau in de vorm van een zomerpakket, wat direct bijdraagt aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zeg nu eerlijk, hoe leuk is het om de vakantie in te wijden met een uniek geschenk?

Zeg het met Duiten heeft leuke items op een rijtje gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Heb je zelf een idee? Geef het aan ons door en wij gaan voor je opzoek.

Celebrate the day met dit feestelijke zomercadeau

Hoe gaaf is het geven van een uniek zomerpakket? Een geschenk vol met heerlijke ingrediënten voor een lange zomer avond. Denk bijvoorbeeld aan een serveerplank, vliegenvanger, prosecco en nog veel meer lekkernijen. Met een zomergeschenk voor jouw personeel is succes gegarandeerd!

Ga je mee naar het strand of naar het park?

Met een goed gevulde strandtas zijn jouw medewerkers er klaar voor. Een zomercadeau zoals deze kan bestaan uit een hip en trendy picknickkleed. Er zit een kunststof laag onder waardoor je altijd droog zit. Naast het kleed zit er een heerlijke rosé in die niet alleen qua kleur leuk bij het zomercadeau voor jouw personeel past, hij is ook nog eens ontzettend lekker. De lichtblauwe isoleerfles zorgt ervoor dat de drankjes heerlijk cool blijven zodat er volop genoten kan worden van de dag op het strand of in het park.

zomercadeau personeel

Prijsindicatie zomercadeau personeel vanaf 100 stuks € 45,00 per stuk, exclusief BTW en bezorging. Meer weten? Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Avonden buiten genieten

Lange avonden genieten van de tuin? Dat kan met deze solar lamp die zichzelf oplaadt door de zon. Mocht het koud worden dan geeft het heerlijke fleecedeken je warmte. En de fles Cava die aan het zomercadeau voor jouw personeel is toegevoegd maakt de beleving compleet! Alles is verpakt in een stoere ijzeren draadframe mand.

Heb je liever een biertje of nog een toevoeging aan dit mooie pakket, laat het ons dan gerust weten. We kunnen dit pakket of de andere zomerpakketten voor jouw organisatie op maat maken.

Zomercadeautje personeel

Prijsindicatie zomercadeau personeel vanaf 100 stuks € 43,50 exclusief BTW en bezorging. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Verwennerij met de producten van Janzen

De verwenpakketten van Janzen zijn altijd een goed idee. Het is een super cadeau om te krijgen in een mooie cadeauverpakking. Hierin is veel mogelijk, ook qua budget. Neem contact op met Zeg het met Duiten, wij helpen je graag verder.

Zomergeschenk personeel

Prijs zomergeschenk personeel € 19,35 per stuk, inclusief cadeauverpakking, exclusief BTW.

Voldoende zomercadeaus inspiratie opgedaan?

Zeg het met Duiten heeft een uitgebreid assortiment aan unieke zomercadeaus om jouw personeel mee te verrassen. Ben je benieuwd wat we naast de uitgelichte producten nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ons team staat voor je klaar en helpt je graag verder.