Een zomerpakket voor jouw personeel!

Bedank jouw personeel voor al het harde werk wat zij hebben gedaan de eerste helft van dit jaar. Hoe kan dat nu beter dan met een persoonlijk zomerpakket waar zij tijdens de vakantie van kunnen genieten. Laat jouw personeel zien dat je blij bent dat ze zich elke dag opnieuw inzetten voor jouw organisatie. Wij helpen je graag met het organiseren van deze blijk van waardering. Stuur het team de welverdiende vakantie in met alles wat zij nog niet wisten dat ze nodig hadden.

Om het nóg persoonlijker te maken, beslis je zelf wat er allemaal in dit zomerpakket komt. Van bierpakketten en delicatessen tot verschillende verwenpakketten of een gevulde strandmand. Ze zouden bijna heimwee krijgen naar het werk 😉.

Hét zomerpakket voor jouw personeel

Zeg het met Duiten biedt allerlei mogelijkheden, items en gadgets waar jij hét zomercadeau voor jouw personeel mee kunt samenstellen.

Houden ze van een picknick bij zonsondergang, een wandeling langs het strand of gewoon een borrel in de tuin? We kijken graag samen met jou naar de invulling, passend bij jouw personeel. Want jij, als werkgever, kent hen natuurlijk als geen ander.

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We kijken er graag met je naar. Twijfel je nog? Bekijk dan ons zomer assortiment, laat je inspireren.

Doen jullie ook een duit in het zakje voor jouw personeel?

Zeg het met Duiten onderscheidt zich op de geschenkenmarkt door de cadeaupakketten voor bedrijven op een nieuwe manier aan te pakken, met het zelf-shop-cadeaupakket zoals het persoonlijke zomerpakket. Want er is altijd wel een reden voor om je personeel te bedanken voor de inzet en samenwerking! Heb je vragen over de zomerpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via info@zeghetmetduiten.nl of telefonisch via 06 11 47 37 55

Benieuwd naar ons assortiment voor de zomerpakketten? Bekijk hieronder het assortiment!