Een paaspakket voor je personeel

Wat is er leuker dan jouw personeel verrassen met een uniek paaspakket van Zeg het met Duiten? Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er altijd iets leuks te vinden is voor iedereen. Met de flexibele opties stemmen we elk pakket af op jouw team, waardoor het gegarandeerd een hit wordt. Of het nu gaat om een klein gebaar of een groot cadeau, elk paaspakket van Zeg het met Duiten laat zien hoeveel je jouw personeel waardeert.

 

Onze 3 verschillende manieren om een paaspakketten aan je personeel te geven

Bij Zeg het met Duiten bieden we drie leuke concepten voor het perfecte paaspakket. Elk met hun eigen charme, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw team past.

Op onze fysieke markt staan normaal gesproken zo’n 10 kramen, aangepast aan het aantal deelnemers en de beschikbare ruimte. Deze diversiteit vind je ook terug op onze online geschenkenmarkt. Met deze opties zorg je voor een paascadeau dat perfect aansluit bij de behoeften en voorkeuren van jouw personeel!

 

Budgetvriendelijk en persoonlijk paaspakket

Bij Zeg het met Duiten begrijpen we dat budgetten variëren. Daarom bieden we oplossingen voor elk budget, groot of klein. Of je nu een groots gebaar wilt maken of iets kleins en betekenisvols zoekt, wij zorgen ervoor dat jouw paasgeschenk perfect past binnen jouw budget. En het mooiste? Alles is mogelijk en bespreekbaar, zodat elk paaspresentje een persoonlijke touch heeft. Wij denken graag met je mee! Neem eenvoudig contact op voor meer informatie over bijvoorbeeld de kosten.

 

Ons assortiment aan producten

Ons assortiment op de fysieke en online geschenkenmarkt verandert elk jaar. We hebben wel een aantal vertrouwde partners en merken waar we mee samenwerken. Zo werken we al jaren samen met de kwalitatieve verzorgingsproducten van Janzen. Elk jaar voegen we nieuwe producten of geurlijnen toe, zodat onze terugkerende klanten steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken. Dit jaar voegen we bijvoorbeeld een gloednieuwe vrijetijdskraam toe, met spelletjes, boeken en andere artikelen die perfect aansluiten bij het thema vrijetijd. Je kan een kijkje nemen in ons assortiment van voorgaande jaren door te klikken op onderstaande button. Ben je benieuwd naar ons huidige assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Het perfecte paaspakket voor jouw personeel bestellen

Met Zeg het met Duiten maak je Pasen extra speciaal. Of je nu kiest voor een geschenkenmarkt, een online geschenkenmarkt, of een compleet samengesteld pakket, wij zorgen ervoor dat het paaspakket voor jouw personeel bijzonder en memorabel is. Al tientallen andere bedrijven gingen je voor. Verras je personeel deze Pasen en laat ze zien hoezeer je ze waardeert met een uniek paaspakket van Zeg het met Duiten.