Referral recruitment beloning

Motiveer jouw medewerkers om nieuwe aanwinsten voor jouw bedrijf binnen te halen, met een referral recruitment beloning van Zeg het met Duiten.

Werving via doorverwijzing

Referral recruitment, of werving via doorverwijzing, is een methode waarbij huidige medewerkers potentiële kandidaten aanbevelen voor vacatures binnen hun organisatie.

Bij Zeg het met Duiten draait het om het kiezen van het juiste geschenk. Als we kijken naar deze prestatie beloning, dan kunnen we dit zien als een manier voor medewerkers om een ‘duit in het zakje’ te doen van hun organisatie.

Net zoals medewerkers op de geschenkenmarkt met Duiten betalen om het perfecte cadeau uit te kiezen, dragen zij bij aan het succes van hun bedrijf door het aanbevelen van geschikte kandidaten. Dit zorgt voor een win-win situatie waarbij medewerkers zich gewaardeerd voelen en het bedrijf kwalitatief goede werknemers kan aantrekken.

En, voor wat hoort wat. Wordt er een kwalitatieve, nieuwe collega aangedragen, dan mag dit natuurlijk beloond worden. Daar helpt Zeg het met Duiten je maar al te graag bij! 

Waardering is de beste beloning

Belonen kun je het best doen door je medewerkers een blijk van waardering te geven. Dit kan verschillende vormen hebben: Zeg het met Duiten biedt met haar verschillende concepten een unieke oplossing hiervoor.

Beloning naar keuze

De voorwaarde kies je als bedrijf uiteraard helemaal zelf, evenals het budget van de beloning. Aan de hand van deze informatie bieden wij de medewerkers die hiervoor in aanmerking komen een bepaald aantal Duiten, waarmee zij op de geschenkenmarkt een cadeau uit kunnen kiezen. 

Zij kunnen kiezen uit een nieuwe tas, een mooi boek, verschillende sieraden, keukengerei, elektronica, noem het maar op. Iedereen kan op deze manier een beloning kiezen waar zij echt blij mee zijn, geen ‘wat moet ik ermee’ items. Maar iets wat echt motiveert.

Aan de slag

Wil jij weten hoe je jouw medewerkers op deze manier gemotiveerd kunt krijgen? Neem eens contact met ons op en bekijk de mogelijkheden vast op de website.