Referral recruitment beloning

Motiveer jouw medewerkers om nieuwe aanwinsten voor jouw bedrijf binnen te halen, met een referral recruitment beloning middels Zeg het met Duiten

 

Referral recruitment: voor wat, hoort wat

Er is momenteel enorm veel vraag naar nieuwe medewerkers. Werkzoekende hebben een breed scala aan keuzes en elk bedrijf vindt zichzelf natuurlijk de betere werkgever. Jouw huidige medewerkers maken hier het onderscheid in! 

Door een praatje te maken met een van jouw huidige werknemers weet een potentiële nieuwe werknemer hoe het daadwerkelijk reilt en zeilt binnen de organisatie. Een gemotiveerde en enthousiaste collega en medewerker is goud waard, daar wil je je wel aan binden. Daarnaast hebben de huidige werknemers zo ook een beetje invloed op de mogelijke samenstelling van hun team. 

Tegen zo’n waardevolle samenwerking mag iets over staan. Dit kan je als bedrijf doen middels een referral recruitment belonging. Zij werven, jij beloont. 

 

Waardering is de beste beloning

Belonen kun je het best doen door je medewerkers een blijk van waardering te geven. Dit kan verschillende vormen hebben: Zeg het met Duiten biedt met haar verschillende concepten een unieke oplossing hiervoor! Doe een duit in het zakje voor referral recruitment bij jouw bedrijf. 

 

Beloning naar keuze

De voorwaarde kies je als bedrijf uiteraard helemaal zelf, evenals het budget van de referral recruitment beloning. Aan de hand van deze informatie bieden wij de medewerkers die hiervoor in aanmerking komen een bepaald aantal Duiten, waarmee zij op de geschenkenmarkt een cadeau uit kunnen kiezen. 

Zij kunnen kiezen uit een nieuwe tas, een mooi boek, verschillende sieraden, keukengerei, elektronica, noem het maar op. Iedereen kan op deze manier een beloning kiezen waar zij echt blij mee zijn, geen ‘wat moet ik ermee’ items. Maar iets wat echt motiveert. 

 

Aan de slag! 

Wil jij weten hoe je jouw medewerkers op deze manier gemotiveerd kunt krijgen? Neem eens contact met ons op en bekijk de mogelijkheden vast op de website.