Origineel zakelijk kerstgeschenk

Ben jij op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel of zakelijke netwerk? Zeg het met Duiten helpt je graag verder. Samen organiseren wij een kerstmarkt die niet snel vergeten zal worden. Liever een vooraf samengesteld kerstpakket? Ook dat is mogelijk! Wij denken graag met je mee om zakelijke én originele kerstgeschenken te bedenken en verzorgen!

Kerstmarkt voor de organisatie

De sfeer op een kerstmarkt is áltijd goed. Iedereen raakt daardoor direct in de feeststemming en dat willen wij natuurlijk bereiken. Zeg het met Duiten kan deze beleving voor de hele organisatie organiseren in de vorm van een geschenkenmarkt. Vooraf bespreken wij wat het budget is dat iedere medewerker of zakelijke connectie mag spenderen. Dit budget krijgen ze in de vorm van Duiten. Op de markt staan verschillende soorten kraampjes met originele, zakelijke kerstgeschenken. Iedereen kan met zijn eigen Duiten kiezen wat voor cadeaus er mee naar huis gaan. Blije medewerkers, blije werkgever!

Wat zijn de voordelen van de geschenkenmarkt?

De geschenkenmarkt staat boordevol uniek cadeaus waardoor er altijd een origineel en zakelijk kerstgeschenk tussen zit wat past bij iedereen. Benieuwd wat ons assortiment allemaal te bieden heeft? Daar vertellen wij je graag meer over!

De geschenkenmarkt heeft als grote voordeel dat het heel erg duurzaam is. Doordat iedereen zelf een cadeau uitkiest weet je zeker dat het niet dezelfde avond nog op zolder terecht komt. Daarnaast is de markt heel erg sfeervol en maken we er een event van waar nog lang over nagepraat zal worden. Dit doen wij samen met ons enthousiaste team. Om de ervaring compleet te maken mag een hapje en drankje niet ontbreken of denk een feest! Wij werken hierin samen met diverse partijen die dit kunnen verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Origineel zakelijk kerstgeschenk

Geschenkenmarkt online

Wanneer jij kerst dit jaar nog online viert hebben wij ook een mogelijkheid de geschenkenmarkt online te houden. Iedereen die uitgenodigd is krijgt een link waarmee ze kunnen inloggen. Hier kunnen ze zelf een origineel kerstgeschenk uitzoeken. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle pakketten bij het bedrijf terecht komen zodat ze vanuit daar uitgedeeld kunnen worden. Zo kan er toch nog een gezamenlijk moment gecreëerd worden. Ideaal, toch?

Maak het zakelijke kerstgeschenk persoonlijk

Waardering is voor personeel ontzettend belangrijk. Uit onderzoek blijft dat men het fijner vindt om het gevoel van waardering te krijgen dan het ontvangen van geld. Zorg er daarom voor dat je de zakelijke kerstgeschenken persoonlijk maakt. Zeg het met Duiten helpt je hier graag bij. Wil jij er bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje aan toe voegen, of een gepersonaliseerd cadeau vanuit de organisatie? Niets is te gek, wij denken graag met je mee om het pakket uniek te maken.

Zeg het met Duiten helpt je verder!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download onze brochure of neem direct contact met ons op. Wij zitten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@zeghetmetduiten.nl of te bellen naar 06 11 47 37 55. We horen graag van je!

Binnenkort een ander event op de planning staan waarbij je jouw zakelijke netwerk en personeel wilt verrassen met een geschenk? Ook dan is onze geschenkenmarkt te boeken. Meer informatie? Neem contact met ons op!