Laat je medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen

Kerst is dé periode om jouw waardering te laten blijken naar al jouw personeel. Uit onderzoek blijkt dat dat medewerkers het vaak fijner vinden om het gevoel van waardering te ontvangen, dan een kerstcadeau of pakket. Wil jij ze op ultieme wijze in het zonnetje zetten en een onvergetelijk middag en/of avond organiseren? Dan ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres. Wij organiseren geschenkenmarkten op maat waarbij jouw medewerkers zelf een kerstpakket kunnen samenstellen.

Onze geschenkenmarkt

Tijdens ons evenement krijgt jouw hele team een bepaald aantal Duiten. Dit aantal leggen wij van tevoren vast en is dus naar eigen budget in te richten. Met de Duiten kunnen de medewerkers van jouw organisatie zelf gaan struinen op onze geschenkenmarkt. De voordelen hiervan?

  • Doordat de medewerkers zelf het kerstpakket samenstellen weet je zeker dat ze blij zijn met de cadeautjes die ze uitkiezen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de cadeaus die mee naar huis genomen worden direct op zolder of in de container belanden. Deze manier van cadeaus schenken is dus ontzettend duurzaam!
  • Wij maken een feestje van de geschenkenmarkt. Denk aan gezellige kraampjes, een hapje en drankje, plezier met collega’s onderling, kortom blije medewerkers en dus succes gegarandeerd!
  • Blije medewerkers. Door de unieke sfeer en alle bijzondere cadeautjes weten wij zeker dat jouw personeel na het samenstellen van het eigen kerstpakket blij naar huis gaat.

Online mogelijkheden

Mocht jij kerst dit jaar nog online vieren, dan bieden wij ook de mogelijkheid een online geschenkenmarkt te organiseren. Ook hiervoor geldt dat jouw personeel zelf het kerstpakket uit mag kiezen tijdens een online evenement. Wij zorgen er voor dat alle cadeaus naar de organisatie (eventueel per vestiging) worden verzonden zodat daar een afhaal moment plaats kan vinden. Vind je het leuk om hier een persoonlijke touch aan te geven door er bijvoorbeeld een kaartje van het bedrijf aan toe te voegen? Geef jouw wensen aan ons door en wij zorgen dat het in orde wordt gemaakt.

Uniek kerstpakket

De laatste optie die wij bieden zijn onze kerstpakketten vol unieke cadeaus. Geen standaard geschenk, maar met leuke en hippe presentjes waar jouw personeel écht blij van wordt. We bieden verschillende soorten aan en kunnen pakketten op maat samenstellen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen je er graag meer over.

Verras jouw personeel met een eigen samengesteld kerstpakket

Ben jij enthousiast geworden over onze (online) geschenkenmarkt of kerstpakketten en wil je graag meer weten wat er mogelijk is? Leuk! Wij helpen je graag verder. Je download onze GRATIS kerstbrochure gemakkelijk via de website. Hier vind je alle informatie over de zelf samen te stellen kerstpakketten voor jouw medewerkers. Liever direct contact? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via info@zeghetmetduiten.nl of telefonisch via 06 11 47 37 55.