Uit onderzoek blijkt dat medewerkers het gevoel van waardering nog belangrijker vinden dan het ontvangen van geld. Een leuke kerstattentie is een mooie blijk van waardering.

Een kerstpakket samenstellen

Ieder jaar is het voor veel ondernemers weer een hele opgave om een leuk kerstpakket uit te kiezen voor het personeel. Je wilt uiteraard wel dat het geschenk in de smaak valt! Het zou zonde zijn als je iets uitdeelt, waar vervolgens niemand gebruik van maakt.

De grote vraag is natuurlijk: hoe ga je het kerstpakket samenstellen? Ga je voor veel of voor lekkere producten? Of voor allebei? En kies je dan voor etenswaar of voor producten in huis? Ons advies: kijk naar je medewerkers! Geen enkel bedrijf is hetzelfde en dat geldt ook voor het personeel. Een combinatie tussen lekkere producten en leuke gebruikersitems wordt door personeel vaak ontzettend leuk gevonden. Daarnaast wordt het ook gewaardeerd als je het als bedrijf wat persoonlijker maakt. Schrijf een mooie boodschap voor je medewerkers en voeg deze toe aan het pakket.

Originele ideeën voor je kerstpakket

Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een aantal unieke kerstgeschenken voor je samengesteld. Hierin hebben wij hele lekkere en leuke of handige producten gestopt. Een kerstgeschenk waar jouw personeel blij van wordt! En natuurlijk kun je aan de pakketten je eigen draai geven en deze helemaal naar de wensen van jouw personeel samenstellen.

 

Laat je personeel zelf een kerstcadeau kiezen

Als je het lastig vindt een keuze te maken voor je personeel, kun je er ook nog voor kiezen om je medewerkers zelf te laten kiezen op de online kerstmarkt of een fysieke kerstmarkt voor personeel. Het leuke hieraan is dat iedereen met zelf uitgekozen en andere producten naar huis gaat. Daarnaast is dit ook nog eens een duurzame optie: iedereen kiest producten die ze zeker gaan gebruiken. Zo wordt er niets verspild.

We staan voor je klaar!

Benieuwd naar de kerstpakketten van Zeg het met Duiten of wil je graag de uitgebreide én gratis brochure ontvangen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Hier vind je alle unieke kerstattenties voor je medewerkers. Heb je een vraag over de samenstelling van de pakketten, wil je iets aanpassen of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!