Eindejaarsgeschenken personeel

Wil jij het jaar mooi afsluiten met jouw personeel? Zeg het met Duiten heeft eindejaarsgeschenken om jouw personeel echt mee te verrassen. Of je nu kiest voor onze sfeervolle geschenkenmarkten, zowel offline als online, of voor een van onze zorgvuldig samengestelde pakketten vol verrassende cadeautjes, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Alles kan op maat worden georganiseerd en daar helpen wij je graag bij. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we samen het jaar origineel kunnen afsluiten!

Unieke eindejaarsgeschenken voor jouw personeel

Het einde van het jaar is het perfecte moment om je waardering te tonen aan je personeel. Je kunt ze bedanken met een mooie speech of een gezellig feestje, maar je kan ook kiezen voor originele eindejaarsgeschenken.
Nog leuker is dat je met Zeg het met Duiten de eindejaarsgeschenken voor personeel helemaal zelf uit kunt (laten) kiezen. Laat jouw team hun eigen geschenken kiezen op een geschenkenmarkt, of verras ze met een op maat samengesteld eindejaarspakket. 

Laat jouw personeel zelf hun eigen eindejaarsgeschenk uitzoeken op de geschenkenmarkt

Eindejaarsgeschenken voor jouw personeel door hen zelf laten uitzoeken? Dat kan op onze (online) geschenkenmarkt, zowel fysiek als online! Dit werkt als volgt:

  • Je bepaalt het aantal Duiten per werknemer, dit is het te besteden bedrag op de markt.
  • Dan kijken we samen naar de invulling en locatie. Dit kan op locatie, op een van onze vaste locaties waar meerdere bedrijven zullen zijn of online.
  • Vervolgens bespreken we of er andere belangrijke zaken zich voordoen. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van de pakketten. 
  • Daarna kunnen we van start!

 

Op deze geschenkenmarkt bevindt zich een gevarieerd aantal keuzes aan verschillende cadeaupakketten. Met de toegewezen Duiten kan iedere medewerker een eindejaarsgeschenk kiezen dat echt bij hem of haar past. 

Duurzame geschenken

Met de eindejaarsgeschenken voor personeel van Zeg het met Duiten zorg je voor een persoonlijke touch aan het einde van het jaar. Geen standaard presentjes meer die soms worden weggeven of weggooit, maar een duurzaam en persoonlijk gebaar dat echt indruk maakt. Met een geschenkenmarkt is er voor ieder wat wils en gaat jouw personeel naar huis met een eindejaarsgeschenk waar hij/zij écht blij mee is. 

Meer weten?

Bekijk onze site ter inspiratie voor de verschillende soorten cadeaupakketten, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken personeel. Er zijn uiteraard ook nog allerlei andere mogelijkheden, wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op!

 

Eindejaarsgeschenken personeel