Unieke eindejaarsgeschenken voor jouw personeel

Wil jij het jaar mooi afsluiten met jouw personeel? Zeg het met Duiten heeft eindejaarsgeschenken om jouw personeel echt mee te verrassen. Hoe we dat doen? Door middel van gezellige geschenkenmarkten, offline of online, of een van onze pakketten vol met originele cadeautjes. Alles kan op maat georganiseerd worden en daar helpen wij je graag bij. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Enige eindejaarsgeschenken

Je kunt je personeel bedanken met een mooie speech, een feestje maar ook met een uniek eindejaarsgeschenk. Nog leuker, is dat je dit eindejaarsgeschenk met Zeg het met Duiten helemaal zelf uit kunt kiezen. Laat jouw team zelf kiezen op een geschenkenmarkt, of verras ze met een op maat samengesteld eindejaarspakket.

 

Laat jouw personeel zijn/haar eigen eindejaarsgeschenk uitzoeken op de geschenkenmarkt

Het eindejaarsgeschenk zelf laten uitzoeken? Dat kan op onze (online) geschenkenmarkt! Dit werkt als volgt:

  • Je bepaalt het aantal Duiten per werknemer, dit is het te besteden bedrag op de markt.
  • Dan kijken we samen naar de invulling en locatie. Dit kan op een van onze vaste locaties of online.
  • Vervolgens bespreken we of er andere belangrijke zaken zich voordoen. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van de pakketten.
  • Daarna kunnen we van start!

Op deze geschenkenmarkt bevindt zich een gevarieerd aantal keuzes aan verschillende cadeaus. Hier kan jouw personeel, met het aantal Duiten, zijn/haar eigen eindejaarsgeschenk uitzoeken.

 

Duurzame geschenken

Met de eindejaarsgeschenken van Zeg het met Duiten voorkom je dat men het goedbedoelde presentje weg- of doorgeeft. Op deze manier is er voor ieder wat wils en gaat jouw personeel naar huis met een eindejaarsgeschenk waar hij/zij écht blij mee is.

 

Meer weten?

Bekijk onze site ter inspiratie voor de verschillende kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Er zijn uiteraard ook nog allerlei andere mogelijkheden, wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op!