Eindejaarsgeschenken

Aan het einde van het jaar is het leuk om je personeel te verrassen met een eindejaarsgeschenk. Een blijk van waardering voor het harde werk dat iedereen het afgelopen jaar geleverd heeft. Hoe kan dit beter dan met een eindejaar markt van Zeg het met Duiten? Zo kiest iedereen de attentie die hij of zij verdient. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? We inspireren je graag tijdens een persoonlijk gesprek!

Unieke eindejaarsgeschenken

Het jaar wil je natuurlijk mooi afsluiten met jouw medewerkers. Een toost op afgelopen successen, met een uniek geschenk als bedankje. Het kan een hele uitdaging zijn om het perfecte cadeau voor iedereen te vinden. Daarom bieden wij de geschenkenmarkt, waar de hele organisatie zélf de cadeaus uitkiest. De markt is leuk aangekleed waardoor het evenement wordt om niet snel te vergeten. Iedere medewerker krijgt een aantal duiten om het perfecte cadeaupakket samen te stellen. Er is keuze uit delicatessen, sieraden, elektronica en nog veel meer! Neem een kijkje in ons assortiment en doe inspiratie op.

Duurzame duiten

Een geschenkenmarkt wordt geheel afgestemd op jouw wensen. Eerst bepaal je het aantal duiten per medewerker, oftewel het te besteden bedrag. Vervolgens kijken we samen naar de invulling, locatie en andere belangrijke zaken die geregeld worden. Ieder bedrijf is anders en jij weet als geen ander hoe het perfecte feest voor jouw medewerkers eruit moet zien. Door het ruime assortiment van onze markten vind je er voor ieder wat wils. Geen goedbedoelde attentie die daarna nooit meer aangeraakt wordt, maar een persoonlijk én duurzaam cadeau.

Wij helpen je graag!

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vraag gerust onze uitgebreide en gratis brochure aan! Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze eindejaarsgeschenken of de geschenkenmarkt? Neem gerust contact met ons op via info@zeghetmetduiten.nl. Wij staan klaar om  je te helpen!