Cadeautje voor alle zorgmedewerkers

De zorgmedewerkers in het zonnetje zetten tijdens de Dag van het Werkplezier in de Zorg met een uniek en origineel cadeautje? Zeg het met Duiten helpt je daar maar al te graag bij. Wij organiseren geschenkenmarkten én hebben een uitgebreid assortiment aan leuke verrassingspakketjes waarmee je gegarandeerd een lach op het gezicht tovert. Of het nu gaat over de Dag van het Werkplezier in de Zorg, de Dag van de Zorg of omdat ze het gewoonweg verdiend hebben, bij ons ben je aan het juiste adres.

Verras je zorgpersoneel met een uniek cadeau

Geschenkenmarkten

Het verzinnen van een uniek cadeautje voor de Dag van het Werkplezier in de Zorg kan een lastige klus zijn. Want, waar maak je ze nu écht blij mee? Met de geschenkenmarkt van Zeg het met Duiten weet je zeker dat je goed zit. De collega’s kiezen namelijk zelf de geschenken uit op de markt! Vooraf spreekt de organisatie de hoeveelheid Duiten af waarmee de medewerkers kunnen gaan shoppen. Doordat ze zelf de geschenken uit zoeken weet je zeker dat ze iets kiezen waar ze blij mee zijn. Naast gezellig ook nog eens duurzaam dus!

Organiseer je de markt voor de Dag van het Werkplezier in de Zorg liever online? Geen zorgen, ook voor een online geschenkenmarkt zit je bij Zeg het met Duiten goed.

Verwenpakket

Daarnaast hebben wij verschillende verwenpakketten waarmee je jouw medewerkers volledig in de watten legt. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op!

Ons assortiment

Op de geschenkenmarkt vind je verschillende kramen met voor ieder wat wils. Denk aan sieraden, verzorgingsproducten voor dames én heren of heerlijke delicatessen. Met deze cadeautjes voor jouw zorgmedewerkers maak je ze zeker blij! Uit onderzoek blijkt dat medewerkers een blijk van waardering veel belangrijker vinden dan het ontvangen van geld. Zet ze dus op een bijzondere manier in het zonnetje en organiseer een geschenkenmarkt.

Zeg het met Duiten helpt je graag verder

Zeg het met Duiten heeft al veel bedrijven mogen helpen met het organiseren van een geschenkenmarkt. Met onze bijzondere cadeaus en de gezellige sfeer op de markt organiseren wij hét evenement waar jouw medewerkers nog lang over na zullen praten. Neem voor meer informatie of een offerteaanvraag contact met ons op via info@zeghetmetduiten.nl. Liever telefonisch contact? Ook dat kan! Wij zijn bereikbaar via 06-11473755.  

Voor alle feestdagen

Bij Zeg het met Duiten verras je bij iedere speciale gelegenheid je personeel en relaties. Naast cadeaus voor speciale dagen hebben wij namelijk nog veel meer geschenken. Zo hebben we ook paasgeschenken of zomercadeaus. Denk hierbij aan dag van de verpleging of de dag van het werkplezier in de zorg. Van giftsets tot vlaggenlijnen, je vind het allemaal. Tijdens een geschenkenmarkt kiest het personeel of relatie zelf de mooiste geschenken uit. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze assortimenten pagina.

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van ons assortiment, mooie cadeaupakketten of de geschenkenmarkten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaand contactformulier.