Cadeau voor de Dag van de Zorg


In de tijd van nu realiseren wij ons meer dan ooit hoe belangrijk het werk van de toppers in de zorg is. Op 12 mei staan we hier extra bij stil, dan is het namelijk de Dag van de Zorg. Op deze bijzondere dag geven we alle zorgmedewerkers een extra blijk van waardering voor het harde werk wat ze dag in dag uit leveren. De werkdruk is op dit moment erg hoog, de medewerkers draaien driedubbele shifts en zetten zich elke dag met man en macht in om voor de patiënten te zorgen. Goed moment om jouw waardering te laten blijken door middel van een uniek cadeau. Zeg het met Duiten heeft weer een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Zeg het met Duiten

Waar bijzondere cadeaus zijn, is Zeg het met Duiten. Een cadeau met een boodschap, een cadeau waarover nagedacht is. Of het nu gaat om een duurzaam product, lokaal product of juist een persoonlijk product, wij helpen graag. Zo werken we al jaren samen met bijvoorbeeld Gusta, Janzen, My Jewellery, A Beautiful Story, Unique Living, Burkely en nog vele andere mooie merken. 

Maar er kan natuurlijk nog veel meer! Een mooie fles met dito verpakking, een set om Ice Tea te maken, Srubzout en nog veel meer! Wat dacht je van een boek op maat gemaakt voor jullie organisatie, met een voorwoord van de directeur? Er is zoveel mogelijk, we vertellen je er graag meer over!

Onze werkwijze

Wanneer jij op zoek bent naar een unieke verrassing, kun je een vrijblijvende aanvraag doen. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Benieuwd naar ons assortiment of wil je alvast inspiratie opdoen? Zeg het met Duiten helpt je graag verder. Wil jij iemand in de zorg die extra blijk van waardering geven en verrassen met een unieke attentie? Zorg ervoor dat je de Dag van de Zorg, 12 mei, in je agenda noteert en een cadeau voor jouw zorgpersoneel laat bezorgen. Bekijk onze website en neem telefonisch contact op of stuur een mailtje naar info@zeghetmetduiten.nl.