Cadeau voor de Dag van de Zorg


In de tijd van nu realiseren wij ons meer dan ooit hoe belangrijk het werk van de toppers in de zorg is. Op 12 mei staan we hier extra bij stil, dan is het namelijk de Dag van de Zorg. Op deze bijzondere dag geven we alle zorgmedewerkers een extra blijk van waardering voor het harde werk wat ze dag in dag uit leveren. De werkdruk is op dit moment erg hoog, de medewerkers draaien driedubbele shifts en zetten zich elke dag met man en macht in om voor de patiënten te zorgen. Goed moment om jouw waardering te laten blijken door middel van een uniek cadeau. Zeg het met Duiten heeft weer een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Zeg het met Duiten

Waar bijzondere cadeaus zijn, is Zeg het met Duiten. Ook voor deze speciale dag hebben wij een uniek assortiment samengesteld. Een van de tips die wij je willen geven zijn de A Beautiful Story Postcards. Deze armbandjes inclusief bijpassende kaart zijn op een mooie en eerlijke manier gemaakt in Nepal. Een kaartje met mooie spreuk en hierop een mooi armbandje met lucky tool. Er zit een envelop bij zodat ze ook per post verstuurd kunnen worden.

Laat ze de bloemetjes buiten zetten

Klappen voor de zorg, dat doen deze klaprozen ook! Dit is een mooie bloeikaart met daarin blije bijen bloemzaadjes op 200 grams groeipapier, een transparante envelop en de gebruiksaanwijzing. En, vergeet de persoonlijke boodschap niet om het cadeau compleet te maken.

Doe een wens

De laatste tip voor een uniek cadeau op de Dag van de Zorg zijn de wensbonen. Drie wensbonen met hierop een lieve tekst of symbool, bijvoorbeeld een hartje of klavertje vier. Naast de wensbonen zit er een kokosaarde tablet bij. Doe de kokosaarde in een potje met in een kuiltje de wensboon. Geef deze wat water en liefde en je zal zien dat de wensboon uit gaat komen. De wens blijft zichtbaar op de eerste schutblaasjes van de plant.

Maar er kan natuurlijk nog veel meer! Een mooie fles met dito verpakking, een set om Ice Tea te maken, Srubzout en nog veel meer! Wat dacht je van een boek op maat gemaakt voor jullie organisatie, met een voorwoord van de directeur? Er is zoveel mogelijk, we vertellen je er graag meer over!

Onze werkwijze

Wanneer jij op zoek bent naar een unieke verrassing, kun je een vrijblijvende aanvraag doen. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Benieuwd naar ons assortiment of wil je alvast inspiratie opdoen? Zeg het met Duiten helpt je graag verder. Wil jij iemand in de zorg die extra blijk van waardering geven en verrassen met een unieke attentie? Zorg ervoor dat je de Dag van de Zorg, 12 mei, in je agenda noteert en een cadeau voor jouw zorgpersoneel laat bezorgen. Bekijk onze website en neem telefonisch contact op of stuur een mailtje naar info@zeghetmetduiten.nl.