Bonus uitkeren aan personeel

Hoe keer jij de bonussen uit aan jouw medewerkers? Zeg het met Duiten heeft een vernieuwende, persoonlijk en duurzame manier om dit te doen! 

 

Persoonlijke bonus uitkering voor jouw personeel

Deelt jouw bedrijf elk jaar hetzelfde uit met de bonussen? En heb je behoefte aan een nieuwe, verrassende manier om dit te doen? Wij hebben overal een oplossing voor. Sterker nog, Zeg het met Duiten heeft niet één oplossing, maar biedt een breed assortiment met gevarieerde opties. Doe een duit in het zakje voor jouw medewerkers.

 

Verrassende bonus uitkeren

Jouw personeel krijgt, gebaseerd op jouw budget, een aantal Duiten als bonus die zij kunnen uitgeven in de geschenkenmarkt. Op deze manier kunnen zij zelf kiezen waar zij hun bonus aan uit willen geven. 

Er is namelijk gebleken dat medewerkers het gevoel van waardering belangrijker vindt dan geld. Op deze manier kun je als werkgever, middels het uitkeren van de bonus, jouw personeel tegemoet komen met een persoonlijk cadeau waar zij ook echt iets aan hebben. In plaats van een aantal extra euro’s die waarschijnlijk op zullen gaan aan de wekelijkse boodschappen. 

 

Persoonlijke keuzes en een breed assortiment

Door het gevarieerde assortiment van Zeg het met Duiten heeft jouw personeel de gehele vrijheid om hun bonus te besteden zoals hij of zij wil. Er is keuze voor: sieraden, bier & wijn, keuken & BBQ artikelen, elektronica, skincare, tassen, boeken en nog veel meer. 

 

Een moment voor elkaar

De geschenkenmarkt kan online, maar ook op locatie plaatsvinden. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om een momentje te nemen met jouw medewerkers om hen te bedanken voor het harde werk en hen de welverdiende bonus Duiten te overhandigen. Waarna zij zelf een rondje over de geschenkenmarkt kunnen maken met elkaar, een hapje en een drankje. En aan het einde van het evenement met de gekozen bonus in hun handen naar huis gaan.

 

Realiseren?

Wil jij zo’n verrassende bonus uitkering voor jouw medewerkers realiseren? Neem dan even contact met ons op! We denken graag met je mee.