Personeel zelf kerstpakket samenstellen

 

Met kerst laat je mensen weten dat je hen waardeert en dat je dankbaar bent voor hetgeen dat zij doen. Zeg het met Duiten helpt je dit aan je medewerkers te vertellen in de vorm van een persoonlijk en origineel kerstpakket.

Jouw medewerkers zijn goud waard, ze verdienen een mooi, persoonlijke blijk van waardering middels een kerstpakket. Maar hoe ga je dat doen? Jouw team bestaat uit allemaal verschillende mensen met andere interesses en voorkeuren. Zeg het met Duiten heeft dé oplossing hiervoor. Wij organiseren namelijk een heuse kerstmarkt voor personeel

 

Op de geschenkenmarkt laat je jouw medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen

De geschenkenmarkt is dé ideale plek om jouw collega’s te bedanken voor het harde werk van afgelopen jaar. Zo kun je hen een persoonlijk en uniek kerstpakket aanbieden waar ze écht blij van worden. Daarnaast zit je zelf niet meer met de keuzestress. Dat noemen we een win-win situatie! 

We bieden verschillende soort presentjes en pakketten, welke op maat samen te stellen zijn. 

 

Hoe werkt zo’n geschenkenmarkt?

Tijdens de geschenkenmarkt krijgen jouw medewerkers een bepaald aantal Duiten, waarmee zij zelf hun kerstpakket samen kunnen gaan stellen. Het aantal Duiten wordt van te voren afgestemd en is naar eigen budget in te richten. 

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om online deel te nemen aan de geschenkenmarkt! Dit werkt op dezelfde manier als de offline geschenkenmarkt. De collega’s kiezen via onze online kerstmarkt eigen cadeautjes uit. Deze worden vervolgens ingepakt en bij jouw organisatie geleverd. Zo kunnen jullie de pakketten zelf uitdelen en hier een feestelijke gelegenheid van maken. Ideaal, toch?

 

Mee doen? Laat het ons weten!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan een geschenkenmarkt om jouw medewerkers hun ultieme kerstpakket uit te laten zoeken? We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op.