Zelf iets uitzoeken, doet iets met het brein…

Waarom een geschenkenmarkt of waarom een bijzonder cadeau? Hoe gaaf vind jij het als je een bijzonder cadeau krijgt? ‘Iets’ dat je eigenlijk helemaal niet verwacht. Iets waarbij je het gevoel krijgt dat men hier echt moeite voor gedaan heeft. Dat is toch super! Je voelt je speciaal! Maar wat als je veel medewerkers hebt, niet iedereen is hetzelfde, laat daarom medewerkers zelf iets uitzoeken op de (online-) geschenkenmarkt. Dat doet namelijk iets met het brein…

Als blijk van waardering voor het harde werken, de fijne relatie, of om welke reden dan ook! Je scoort punten als je als werkgever iets bijzonders doet voor je medewerkers of relaties. Dit kan in de vorm van een bijzonder cadeau of een geschenkenmarkt. Wil je een bijzonder cadeau voor je medewerkers of relaties? Dat kan, wij hebben een uitgebreid assortiment van bijzondere cadeaus, cadeaus met een boodschap! Wij denken graag mee en gaan opzoek naar het bijzondere cadeau!

Gegarandeerd succes! Want medewerkers mogen op de geschenkenmarkt zelf hun cadeaus uitkiezen! Zelf iets uitzoeken, doet iets met het brein… Hier worden mensen heel gelukkig van! En dat is toch wat iedere werkgever wenst? De blije medewerkers betalen met Duiten en nemen direct de cadeaus mee naar huis. De gezelligheid met collega’s en een hapje & drankje maken de beleving compleet! Het gevolg is blije medewerkers en dit betekent stijging in loyaliteit en werkmotivatie.

Hoeveel Duiten de medewerker of relatie ontvangt bepaalt de opdrachtgever. Hoe de geschenkenmarkt eruit ziet is afhankelijk van veel factoren. Het aantal medewerkers of relaties, verdeling man/vrouw, aantal kraampjes, locatie, shoptijden, aankleding en nog veel meer! We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Mail of bel ons, zodat we een afspraak kunnen maken.