Wanneer een (online-) geschenkenmarkt?

Wanneer een (online-) geschenkenmarkt? Er zijn altijd momenten wanneer je een medewerker of relatie “iets” zou willen geven. Als blijk van waardering voor het harde werken, de fijne relatie, wanneer je iets te vieren hebt of gewoon een moment om een medewerker in het zonnetje te zetten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de week van de zorg, de dag van de leraar, een 25 jarig bestaan van de zaak. Maar ook bij de opening van een nieuw pand of tijdens een Zomer-BBQ voor de vakantie. De meeste geschenkenmarkten vinden plaats aan het einde van het jaar. Hét moment om medewerkers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar, boek daarom een kerstmarkt voor personeel

Niet iedereen is hetzelfde, laat daarom medewerkers tijdens de kerstmarkt op locatie zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen. Ze betalen met de Duiten die ze hebben ontvangen en nemen hun geshopte cadeaus direct mee naar huis. Op de online kerstmarkt sturen wij de geshopte cadeaus naar het bedrijf, zodat het bedrijf zelf een schenkmoment kan bepalen. Denk hierbij aan een lunch of borrel.

Ook Nieuwjaarsmarkten zijn erg in trek. Bedrijven beginnen het jaar met een nieuwjaarsborrel, tijdens deze borrel zoeken medewerkers zelf hun geschenken uit. Deze nieuwjaarsmarkten zijn razend populair. In december hebben mensen het vaak al erg druk, in januari hebben ze vaak wat meer tijd en zijn ze heel blij met deze nieuwjaars-geschenkenmarkt! 

Kortom er zijn altijd momenten te bedenken om voor medewerkers en / of relaties een Duit in het zakje te doen!

Wil je weten hoe een (online-) geschenkenmarkt eruit ziet voor jou bedrijf of organisatie? We laten het graag zien! Bel of mail ons voor een afspraak en check ook onze andere berichten, sfeerbeelden en bedrijfsfilms!

“Super leuk georganiseerd event! Zeer uitgebreid assortiment. Heb collega’s de term “keuzestress” horen noemen. Concept is nieuw; ongedwongen je eigen kerstpakket uitzoeken > wie wil dat nou niet?!”

Esther van Hilten, Davanti Warehousing BV Utrecht