Wat voor soort beloning geef jij jouw medewerkers?

Er zijn zoveel verschillende soorten beloningen die je je medewerker kunt geven om jouw waardering te laten blijken voor het werk wat zij hebben verzet. Maar wat is dan de juiste beloning? Met Zeg het met Duiten kiezen jouw medewerkers hun beloning zelf! 

 

Een beloning voor jouw medewerkers!

Met het brede assortiment van Zeg het met Duiten is er voor elke medewerker een passend soort beloning. En, om het nog mooier te maken, deze kunnen ze zelf uitkiezen op de geschenkenmarkt! 

Zo kan je er écht een momentje van maken. De geschenkenmarkt is online en op locatie mogelijk. Ook hierin kun je jouw voorkeur aangeven. Bij Zeg het met Duiten bespreek je jouw gewenste budget en gewenste locatie voor de beloningen voor het team. 

 

Maak de beloning voor jouw medewerkers persoonlijk en duurzaam

Wat voor soort beloning je aan je personeel biedt zegt iets over de relatie die je met hen hebt. Met een persoonlijke beloning zeg je dat je rekening met hen houdt en het belangrijk vindt dat zij, net als jij, ook blij zijn met het werk wat ze hebben verzet. Daarnaast, door het gevarieerde aanbod in het assortiment van Zeg het met Duiten, raak je nooit uitgekeken en kun je ieder moment een andere beloning uitkiezen. Zo kunnen jouw medewerkers hier ook naartoe leven. 

Naast verschillende soorten beloningen voor jouw medewerkers bieden we ook concepten en cadeaus voor allerlei andere gelegenheden, zoals: kerst, relatiegeschenken, zomercadeaus en ‘de dag van…’ cadeaus. Neem eens een kijkje op onze site voor het aanbod en laat jouw medewerkers weten dat je blij met ze bent! 

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten. Wij staan voor je klaar en helpen je hier graag bij!