Kerstmarkt voor jouw bedrijf in Hoeven

Ben je op zoek naar een gezellige en feestelijke manier om de kerstperiode met je collega’s te vieren? Dan ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres! 18, 19 en 20 december organiseren wij een kerstmarkt voor bedrijven in een prachtige kapel in Hoeven. Dit wil je niet missen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over. 

Van alle markten thuis

Onze kerstmarkten zijn gevuld met sfeer, gezelligheid en lekker eten. Gezellig samen met al jouw collega’s struinen langs de verschillende kramen opzoek naar de leukste kerstgeschenken. Denk aan mooie woonaccessoires, de fijne verzorgingsproducten van Janzen, mooie gadgets van Fresh ’n Rebel of heerlijke wijnen.  

Bovendonk zorgt voor het hapje en drankje, waardoor het jullie aan niets zal ontbreken. Bovendonk biedt meerdere arrangementen aan. 

Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals Borrel Bites, Walking Dinner en een Foodcourt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een drankarrangement, zodat jij en je collega’s kunnen genieten van de lekkerste drankjes tijdens jullie kerstfeest.

Zeg het met Duiten

Bij Zeg het met Duiten begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we verschillende opties aan om ervoor te zorgen dat jullie feest perfect past bij jullie wensen en behoeften. Wij helpen je graag met de organisatie van een onvergetelijk kerstfeest. 

Wil je meer informatie over onze kerstmarkten? Download dan onze brochure en neem contact met ons op voor meer informatie. 

Download de brochure