Unieke cadeaus voor de schoonmaker


Binnenkort is het de Dag van de Schoonmaker, tijd om deze collega’s in het zonnetje te zetten met een bijzonder cadeau. Ze verdienen aandacht, respect en waardering want zij maken verschil binnen de organisatie. Zeg het met Duiten heeft weer een aantal unieke geschenken voor jullie verzameld. Wie ga jij blij maken met een cadeau op de Dag van de Schoonmaker?

Loving moments & Pure moments

De heerlijke verwenpakketten van Janzen zijn altijd goed om te geven op de Dag van de Schoonmaker. Gevuld met alles wat je nodig hebt voor een frisse start van de dag. Met veel liefde verpakt en geweldig om te geven.

Laat jouw schoonmaak-medewerkers genieten én ontspannen met deze fijne producten van Janzen.

Haal de keukenprins en -prinses naar boven

Een kookboek van bijvoorbeeld Jamie Oliver is altijd leuk om te krijgen. Er staan immers heerlijke en makkelijk te maken gerechten in want Jamie brengt als geen ander gebruiksgemak en heerlijk eten samen in een prachtig kookboek.

Leuk om dit boek te geven met bijvoorbeeld wat ingrediënten of keukentool. Uiteraard maken wij er een mooi cadeau van. 

Verras op de Dag van de Schoonmaker

Maak er een onvergetelijke Dag van de Schoonmaker van met de bijzondere cadeaus van Zeg het met Duiten. Ons team staat voor je klaar en zorgt dat de geschenken op tijd worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.