Coronaproof kerstmarkt

Kerst is altijd een bijzonder moment. En dat wil je natuurlijk het liefst samen vieren. Door de huidige omstandigheden is het misschien niet mogelijk om een groot kerstfeest te geven waarbij iedereen samenkomt. Om toch dat kerstgevoel met alle collega’s te ervaren, helpen wij jou met de organisatie van een coronaproof kerstborrel en -markt.

Onze online geschenkenmarkt

Via onze online geschenkenmarkt kunnen medewerkers naar hartenlust hun cadeaus uitzoeken. Dit wordt gedaan door middel van virtuele Duiten. De hoeveelheid Duiten die ieder persoon krijgt, wordt vooraf vastgesteld door de opdrachtgever. Wij hebben een ruim assortiment met diverse cadeaus.

Kies jouw eigen ophaalmoment

Het inpakken en verzenden van de gekozen cadeaus gebeurd uiteraard ook door ons. Wij leveren in één zending op een afgesproken locatie. Zo kun je zelf het schenkmoment bepalen. Bijvoorbeeld onder het genot van een hapje en drankje. Wil je naast de cadeaus een persoonlijk kaartje toevoegen? Ook dat is geen probleem, dat maakt de kerstgeschenken nog persoonlijker. Iets wat wij alleen maar aan zullen moedigen.

Voor ieder wat wils

In onze geschenkenmarkt vind je ruim 200 cadeaus in allerlei categorieën. Denk aan elektronica, delicatessen of verzorgingsproducten. Maar ook een kraam met leuke producten voor kinderen. Met de vooraf bepaalde Duiten kiest iedere medewerker zelf de cadeaus uit en hoef jij je niet druk te maken over het samenstellen van de pakketten.

Duurzaam kerstgeschenk

Ook belangrijk is het duurzame aspect van onze geschenkenmarkt. Doordat de medewerkers zélf de cadeaus uitkiezen is het leuk en ook nog eens super duurzaam. Win win situatie, toch? Zo voorkom je typische kerstpakketten met ‘wat moet ik ermee’ items, waar vervolgens niemand gebruik van maakt. Tijdens onze coronaproof kerstmarkt zoekt iedereen het perfecte cadeau voor zichzelf uit. Alle onze producten zijn van hoge kwaliteit en eerlijk.

Bespreek de mogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd in onze coronaproof kerstborrel en wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag iedereen een mooi kerstfeest te organiseren. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@zeghetmetduiten.nl. Wil je eerst onze brochure doornemen? Geen probleem, deze is gratis te downloaden via onze website. Wij zien je reactie graag tegemoet.