Secretaressedag cadeau

De ruggengraat van je organisatie

In Nederland vieren wij Secretaressedag sinds 1989. Dit doen we om stil te staan en te realiseren hoe belangrijk deze collega is voor de organisatie. Ze zijn vaak de ruggengraat binnen een bedrijf en daardoor onmisbaar. Je secretarieel medewerker zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op jouw werkzaamheden.

Op de derde donderdag van april, 18 april 2024, is het Secretaressedag, het perfecte moment om jouw secretarieel medewerker te verrassen met een origineel cadeau. Deze collega is de steun en toeverlaat van de organisatie, iets wat je door middel van een Secretaressedag cadeau kunt laten blijken. Niets is zo leuk om deze dames en heren in het zonnetje te zetten voor al het harde werk wat ze hebben geleverd. Geef bijvoorbeeld een hippe thermos drinkfles, een verwen pakket of een sieraad met betekenis. Zeg het met Duiten heeft een groot assortiment met leuke secretaressedag cadeaus en we geven je hier graag tips over.

Secretaressedag cadeau tips

De eerste secretaressedag cadeau tip die we jullie willen geven is deze prachtige hippe thermos drinkfles. Stijlvol door de bamboe houten dop met siliconen draagring. De inhoud is 500 ml. Dankzij de dubbelwandige RVS binnenzijde houdt de fles dranken tot 18 uur warm en tot 12 uur koud. BPA, Toxine en Ftalaat vrij. Een persoonlijk kaartje en de verpakking maken het cadeau compleet. Ook dit kunnen wij verzorgen!

Prijs per stuk € 20,66 exclusief BTW, handling, verpakking en bezorging.

Stel je eigen pakket samen

Een andere cadeautip voor Secretaressedag is een goed boek, een fijn plaid, een heerlijke fles wijn en een lekkere snack zorgen voor ontspanning! Wij stellen in overleg met jou een mooi pakket samen voor de persoon die het hele jaar zo goed voor iedereen zorgt. Uiteraard passend in het budget!

Naast het ontspanningspakket bieden wij ook de mogelijkheid om een de producten van JANZEN cadeau te geven. Ze zorgen voor een puur en ontspannen thuis komen. Mooi verpakt en daardoor een perfect Secretaressedag cadeau.

JANZEN cadeau
JANZEN cadeau
JANZEN shower foam
Shower foam JANZEN
JANZEN shower foam
JANZEN shower foam
paascadeau personeel
paascadeau personeel
cadeau personeel
JANZEN parfumkaars

Sieraad met betekenis

Nog een tip van Zeg het met Duiten; A Beautiful Story Gemstone Postcards. Dit zijn prachtige armbandjes met edelstenen én een unieke betekenis. Mooi om als symbool te geven. Gemaakt op een eerlijke manier in Nepal waardoor het ook een heel duurzaam cadeau is.

Prijs per stuk € 12,36 exclusief BTW, handeling, verpakking en bezorging.

Cadeau secretaressedag
Secretaressedag cadeau
Sieraad cadeau secretaressedag

Zeg het met Duiten!

Wil jij jouw secretaresse belonen voor het harde werk en verrassen op een speciale manier? Geef haar een secretaressedag cadeau! Bekijk onze website om het assortiment te bekijken en bel of mail ons bij eventuele vragen. Wij helpen je graag verder!