Unieke relatiegeschenken

Een relatiegeschenk, een geschenk voor een relatie. Een relatiegeschenk is een zakelijk cadeau. Denk hierbij aan klanten, belanghebbenden, betrokkenen, vrijwilligers, partners etc.

Waarom geven we een relatiegeschenk?

Met een relatiegeschenk laat je blijken dat je je relatie met de ander waardeert. Bijvoorbeeld vanwege de fijne samenwerking, het meedenken, het luisterend oor. Maar het kan zijn dat je relatie jou verder brengt, dat ze je helpt met een probleem.

Vaak is een relatiegeschenk een onderdeel van relatiemarketing. Veel relatiegeschenken zijn voorzien van een logo. Wij vinden wel dat je daarmee (als je dat zou willen) subtiel om moet gaan. Het zou jammer zijn als je relatie het geschenk niet waardeert of wil gebruiken omdat jouw logo er (te groot en te heftig) op staat.

Wanneer geef je een relatiegeschenk?

Voor het beste effect geef je een relatiegeschenk wanneer de ander het NIET verwacht! Dus bijvoorbeeld voor een vakantie of een keer halverwege het jaar. Het effect is dan namelijk veel groter. Vaak heeft de relatie ook juist dan de tijd om het cadeau in ontvangst te nemen. Op die manier werk je nog eens extra aan je relatie en wie weet komt daar weer wat uit!

De prijs per artikel is afhankelijk van aantallen & handling. Voor meer duidelijkheid, vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard zijn er ook leuke combinatiepakketten te maken.

Sporttas met logo

Indicatie € 19,00 ex BTW bij afname vanaf 1700 stuks
Voor Neele-Vat gemaakt een sport / weekendtas met logo

Waterfles met logo

Indicatie € 8.50 ex BTW bij afname vanaf 1500 stuks
Voor Neele-Vat gemaakt, waterfles met logo

Sleutelhanger met logo

Indicatie € 3,50 ex BTW bij afname vanaf 360 stuks
Voor Produlab Pharma gemaakt, een sleutelhanger met 2 functies

Bianco Pieno Sud

Heerlijke Italiaanse wijn en in combi met rood een perfect relatiegeschenk!

Rosso Pieno Sud

€ 5,79 ex BTW
Heerlijke Italiaanse wijn en in combinatie met de witte wijn een perfect geschenk!

Frizzante Prosecco 200ML

€ 3,26 ex BTW
Klein flesje heerlijke prosecco. Leuk als onderdeel van een borrelpakket!