Een duurzaam beloningssysteem voor jouw personeel

Heb jij al een beloningssysteem ingericht voor jouw personeel? Dit kan een behoorlijk gedoe worden, hoe houd je iedereen tevreden? Dit lijkt een onmogelijke taak. Wij hebben de oplossing! Zeg het met Duiten biedt verschillende concepten waarbij jouw medewerkers zelf hun beloning uit kunnen zoeken.

 

Een duurzaam beloningssysteem

Door het mooie assortiment kan jouw personeel, naast een beloning op dit moment, tevens inspiratie opdoen voor de volgende beloning die zij zouden willen hebben. Dit motiveert hen om net zo hard te werken voor de volgende beloning, als voor de beloning die zij momenteel uit mogen gaan kiezen. Hiermee is dit concept ook duurzaam!

 

Voor ieder wat wils

‘Wat hebben we zoal te bieden?’, vraag je je misschien af. Het antwoord daarop is: ‘voor ieder wat wils’. Laat jouw personeel middels zo’n beloningssysteem een geschenk uitzoeken op de geschenkenmarkt. Het aanbod op deze geschenkenmarkt varieert van skincare en sieraden tot elektronica, keuken & BBQ artikelen, boeken, tassen, woonaccessoires, sportartikelen, duurzame producten, spelletjes, goede doelen en nog veel meer! Zoals we eerder benoemde, dit is voor ieder wat wils. 

Net als met veel in het leven, is ook waardering en daarmee een passend beloningssysteem voor iedereen anders. Uit onderzoek is gebleken dat men waardering belangrijk vindt dan geld, hiermee is het dus erg belangrijk om jouw waardering duidelijk te maken aan jouw medewerkers. En zoals we hierboven al hebben benoemd, kan dit niet beter dan met een persoonlijke en duurzame beloning via de geschenkenmarkt van Zeg het met Duiten. Want duurzaam is het, er wordt immers niets weggegooid!

 

Doe inspiratie op via onze website

Benieuwd naar hoe anderen dit doen? Bekijk hier welke klanten je zijn voorgegaan en wat de ervaring is geweest. 

We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op!