Bedank jouw collega’s

Referral recruitment

Goed personeel vinden is een uitdaging voor veel bedrijven. Het is daarom van groot belang om jouw huidige medewerkers te koesteren en te zorgen dat zij tevreden zijn met hun baan. Tevreden medewerkers zijn namelijk de beste ambassadeurs voor jouw bedrijf. Wanneer zij positief spreken over hun werkgever en werkomgeving, kan dit veel potentiële nieuwe collega’s aantrekken.

Maar hoe beloon je jouw medewerkers voor hun inspanningen om nieuwe collega’s aan te dragen? Daarvoor is de online geschenkenmarkt van Zeg het met Duiten perfect geschikt! Met onze duiten kan je jouw medewerkers belonen voor hun inspanningen. Wanneer zij een nieuwe collega aandragen die vervolgens wordt aangenomen, kunnen zij deze duiten inwisselen voor een cadeaupakket naar keuze op onze geschenkenmarkt.

Maar niet alleen jouw medewerkers zullen blij zijn met onze duiten. Ook voor jou als werkgever bieden wij voordelen. Zo kan je door het belonen van jouw medewerkers bijdragen aan een betere werksfeer en motivatie. Daarnaast kan je door middel van deze beloning ook werknemersbinding en -loyaliteit bevorderen. En niet te vergeten, met deze methode kan je ook nog eens nieuwe talentvolle medewerkers werven!

Referral recruitment Zeg het met Duiten
Referral recruitment Zeg het met Duiten

Zet je collega's in het zonnetje

Niet direct op zoek naar nieuwe collega’s, maar wil je jouw collega’s wél in het zonnetje zetten en bedanken voor hen inzet, betrokkenheid en doorzettingsvermogen? Ook dan helpen wij je graag verder. 

Wat is er nu leuker dan jouw collega’s de vrijheid te geven om zelf hun cadeaus uit te kiezen? Met de duiten die jij hen schenkt, kunnen zij zichzelf helemaal verwennen met de leukste en meest originele cadeaus op onze online geschenkenmarkt.

Een beloning voor jouw collega's

En weet je wat nog beter is? Bij Zeg het met Duiten hebben we voor ieder wat wils. Van luxe verzorgingsproducten tot de nieuwste gadgets en van trendy woonaccessoires tot culinaire, lokale hoogstandjes. Er is voor elk wat wils en daarom is ons cadeaupakket geschikt voor elke collega!

Bovendien is het geven van een cadeau van Zeg het met Duiten niet alleen leuk voor jouw collega’s, maar ook nog eens gemakkelijk voor jou als gever. Je bepaalt zelf het aantal duiten dat je wilt schenken en wij regelen de rest. Jouw collega’s kunnen vervolgens zelf de leukste items uitkiezen op onze website en hebben gegarandeerd een geslaagd cadeau.

Dus waar wacht je nog op? Verras jouw collega’s met een cadeaupakket van Zeg het met Duiten en laat hen genieten van al het shopplezier dat wij te bieden hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij helpen je graag verder!