Kerstmarkt voor de medewerkers van bedrijven

Laat jouw medewerkers zélf een kerstpakket samenstellen op de kerstmarkt voor bedrijven. Een unieke belevenis voor de gehele organisatie. Op de markt kiezen de medewerkers namelijk zelf de cadeautjes uit die ze mee naar huis mogen nemen. Feest gegarandeerd! Ben jij op zoek naar een uniek en origineel kerstpakket? Dan ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Zeg het met Duiten wordt gewerkt met Duiten. Op voorhand wordt er met het bedrijf afgesproken hoeveel Duiten iedere medewerker ontvangt. Met deze Duiten mogen ze gaan shoppen op onze kerstmarkt voor bedrijven. We hebben verschillende kraampjes met een uitgebreid assortiment. Denk aan elektronica, gadgets, interieur of self care producten. 

Doordat iedere medewerker zelf kiest wat er uiteindelijk mee naar huis wordt genomen weet je ook zeker dat het een presentje is waar ze van gaan genieten. Geen standaard geschenk wat uiteindelijk in de prullenbak beland, maar een cadeau waar ze écht blij mee zijn. Lekker duurzaam dus! 

Organiseer een kerstmarkt voor jouw bedrijf

Samen met de organisatie gaan wij aan de slag om een gezellige middag of avond voor het bedrijf te organiseren. Wij kunnen je volledig ontzorgen en zorgen dat alles geregeld wordt. Zo garanderen wij dat de markt een groot succes gaat worden. Benieuwd hoe zo’n kerstmarkt voor bedrijven eruit kan zien? Bekijk de sfeerbeelden alvast op onze website. 

kerstmarkt voor bedrijven
kerstmarkt voor bedrijven

Neem contact op

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen je er graag meer over. Je kunt ons bereiken via info@zeghetmetduiten.nl. Liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem! Wij zijn bereikbaar via 06-11473755. Onze specialisten zitten voor je klaar.