Kerstmarkt voor bedrijven

Een kerstmarkt voor bedrijven, een unieke belevenis voor de gehele organisatie. Op de kerstmarkt mogen iedereen met Duiten zelf namelijk de cadeautjes uitkiezen die ze mee naar huis mogen nemen. Feest gegarandeerd!

Ben jij op zoek naar een sfeervolle kerstmarkt? Dan ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres. Wij zetten een sfeervolle kerstmarkt op locatie tijdens jullie kerstfeest of kerstborrel, volledig aangepast aan jullie kerstwensen.  Neem gerust contact op om zo jouw kerstmarkt op het bedrijf te realiseren

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Zeg het met Duiten wordt gewerkt met Duiten. Op voorhand wordt er met het bedrijf afgesproken hoeveel Duiten iedereen ontvangt. Met deze Duiten mogen ze gaan shoppen op jullie kerstmarkt voor bedrijven. We hebben verschillende kraampjes met een uitgebreid assortiment. Denk aan elektronica, gadgets, interieur of self care producten. 

Doordat iedereen zelf kiest wat er uiteindelijk mee naar huis wordt genomen weet je ook zeker dat het een presentje is waar ze van gaan genieten. Geen standaard geschenk wat uiteindelijk in de prullenbak eindigt, maar een cadeau waar ze écht blij mee zijn. Lekker duurzaam dus! 

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van leveranciers zorgen wij voor een uitgebreid en vernieuwend assortiment aan cadeaus. Voor ieder wat wils! Zo kun jij je volledig richten op het genieten van het evenement, terwijl wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Teambuilding

Het organiseren van een kerstmarkt voor bedrijven is een geweldige manier om de banden tussen collega’s te versterken en het teamgevoel te vergroten. Daarnaast is het een gezellige manier om het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar met frisse energie te beginnen. Bij Zeg het met Duiten begrijpen we hoe belangrijk het is om iemand te bedanken voor hun inzet. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt, en dat iedereen het jaar afsluit met een lach op het gezicht. Zo gaan ze met frisse energie het nieuwe jaar tegemoet. 

Organiseer een kerstmarkt voor bedrijven

Samen met de organisatie gaan wij aan de slag om een gezellige middag of avond voor het bedrijf te organiseren. Wij kunnen je volledig ontzorgen en zorgen dat alles geregeld wordt. Zo garanderen wij dat de markt een groot succes gaat worden. Benieuwd hoe zo’n kerstmarkt voor het bedrijf eruit kan zien? Bekijk de sfeerbeelden alvast op onze website. 

kerstmarkt voor bedrijven
kerstmarkt voor bedrijven

Neem contact op

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen je er graag meer over onze kerstmarkt op locatie. Of ben jij op zoek naar een uniek en origineel kerstpakket? Dan ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres. Je kunt ons bereiken via info@zeghetmetduiten.nl. Liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem! Wij zijn bereikbaar via 06-11473755. Wij zitten voor je klaar. 

De leukste kerstmarkt voor bedrijven