Geschenken voor 'de dag van..'

Of het nu gaat over de Dag van het werkplezier in de zorg, de Dag van de Verpleging of de Dag van de Schoonmaker. Zeg het met Duiten heeft voor ieder moment een uniek en bijzonder cadeau. Verras jouw medewerkers met een geschenk, bekijk ons assortiment en neem contact op! 

Met behulp van ons ruime assortiment zit er altijd een geschenk tussen wat past bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Het cadeau voor de Dag van… kan volledig op maat gemaakt worden. Hieronder hebben we alvast een aantal leuke cadeaus geselecteerd. Maar er is nog veel meer mogelijk! Zo kunnen we mooie pakketten samenstellen, verpakken en versturen. Ook kan de medewerker zelf online een cadeau uitzoeken in onze online geschenkenmarkt. Wil je daar meer over weten, bel of mail ons dan gerust zodat we de demo of tijdelijke inlogcode voor de online geschenkenmarkt kunnen toesturen. 

Alle genoemde prijzen zijn stuksprijzen, zijn exclusief BTW en exclusief verpakking-, handling- en verzendkosten. Uiteraard zijn er ook leuke combinatiepakketten te maken. 

Zakje gedichten

€ 12,40 ex BTW
Prachtige gedichten op blokje

A5 Klembord met poster

€ 6,84 ex BTW
Diverse afbeeldingen en teksten mogelijk

Return to Sender

€ 8,26 ex BTW
Kaarten met houder

Scrubzout Zorg Topper

€ 4,09 ex BTW
Heerlijke scrubzout voor de Zorg Topper!

Vlaggenlijn gerecycled

€ 16,53 ex BTW
Gemaakt van oude uniformen Efteling

Janzen Pure Moments

€ 23,93 ex BTW
In diverse geuren verkrijgbaar

Neem contact op

Zeg het met Duiten helpt je graag verder met het creëren van een unieke verrassing voor jouw team. Neem contact op voor meer informatie over de cadeaus voor de Dag van …, wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-11473755. Liever per mail contact? Ook dat is geen probleem. Stuur een mailtje naar info@zeghetmetduiten.nl. Wij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor iedere gelegenheid

Bij Zeg het met Duiten verras je bij iedere speciale gelegenheid je personeel en relaties. Naast Paasgeschenken hebben wij namelijk nog veel meer geschenken. Zo hebben we ook zomercadeaus of paasgeschenken. Van giftsets tot vlaggenlijnen, je vind het allemaal. Tijdens een geschenkenmarkt kiest het personeel of relatie zelf de mooiste geschenken uit. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze assortimenten pagina.